Tova & Pinia

Tova & Pinia

Hej jag heter Tova och jag är 13 år. Jag var här på hoppläger V.29. Jag hade Pinia och red för Filippa. Hon var jättebra! Jag bodde i stuga 4 med tre andra tjejer. Jag har haft jätteroligt den här veckan.

Sofie & Emil

Sofie & Emil

Hej! Jag heter Sofie och jag är 11 år. Jag bodde i stuga 14 med Elna, Märta och Elwira. Jag hade Filippa som ridlärare. Jag började med att ha Krokodyl, men vi passade inte riktigt. Då fick jag testa Sture men han var lite klurig. Så jag fick Emil och vi passade jättebra! Vi har hoppat minibanor, räknat galoppsprång, kört markarbete och ridit barbacka mm. Det bästa var att hoppa minibanor med Emil.

Märta & Rocky

Märta & Rocky

Hej jag heter Märta och är 10 år. Jag har ridit Hazena denna vecka, men hon gjorde illa sig i hagen så jag fick Rocky istället. Jag bor i stuga 14 med Elna, Elwira och Sofie. Jag var här V.29<3

Ester & Donn

Ester & Donn

Hej jag heter Ester och är 13 år. jag var här V.29 på hoppläger. Under veckan har jag ridit Donn. Han var jättebra! Jag hade Filippa som ridlärare. Det bästa med veckan var nog att bada med hästarna och att hoppa barbacka.

Elna & Listek

Elna & Listek

Hej jag heter Elna. Jag fyller 13 om någon månad. Jag bodde i stuga 14 med mina kompisar Sofie, Märta och Elwira. Jag hade hästen Listek, han är en mörkbrun C-ponny. Min ledare samt ridlärare heter Filippa. Listek är en valack född 2002. Han är ganska rolig att rida men kan vara lite svår ibland. // Elna <3V.29<3

Elsa & Gazela

Elsa & Gazela

Hejhej jag heter Elsa och jag är 13 år. Jag har varit här V.29 på hoppläger. Jag hade först Emil men bytte till Gazela och hon är bäst! Jag hade Filippa som ridlärare och hon var superbra! Jag har haft jättekul den här veckan och har fått många nya vänner. Byeee!:)

Anna & Polon

Anna & Polon

Hej jag heter Anna och är 13 år. Jag var här V.29 på hoppläger och då hade jag Polon och red för Filippa. Hon är bäst<3<3 Jag bode i stuga 4. Och den här veckan har varit jätterolig!