Viktoria och Farsa

Viktoria och Farsa

Hejsansvejsan jag heter Antonia och det här är mitt första år på Grällsta. Jag är född 2006 alltså är jag 12. Jag har ridit bästa Farsa men i början provade jag Elana men vi passade inte. Jag och Farsa har blivit ett jättebra team under veckan. I början tyckte jag att hon var seg men sen med Elsas tips så fick jag igång henne och hon lyssnade på mig. Jag har haft jättekul när jag ridit Farsa förutom på barbackan då hennes rygg var lite spetsig. Det har varit så kul denna vecka, träffa nya vänner och blivit bättre på att rida. Jag har bott i stuga 6 med Thea och Moa och Lisen. Jag känner redan Thea och Moa från mitt stall + de är syskon, Lisen och jag blev snabbt vänner. Denna vecka har det varit 32 grader och det har varit supervarmt. Men ja, desto varmare det blev desto mer badade vi i poolen. Denna veckan har varit en av de bästa veckorna i mitt liv.

Vendela och Lenka

Vendela och Lenka

Tja! Jag heter Vendela och är 04:a. Det här har varit mitt första läger på Grällsta och det har varit jättekul! Vi har badat med hästarna, men det var typ bara Kroko och Elana som ville bada så vi fick bytas av. Det var jätteskönt i vattnet och vi badade med ridkläder och skor. Jag har ridit Lenka och hon är bääääst!!! Väldigt pigg men jättesnäll <3 Dock ramlade jag av henne när jag hoppade barbacka men smärtan gick över snabbt och jag hade väst. Lenka är bäst ingen protest! Bye! PS. Elsa är en väldigt bra lärare och ledare <3 Elsa är bääääst!

Kajsa och Yoggi

Kajsa och Yoggi

Hej! Jag heter Kajsa och är 14 år gammal. Det här är mitt första år på Grällsta, jag har varit på det allmänna lägret vecka 29 2018 och har haft Yoggi. Yoggi är en ganska stor häst som tar mycket plats men han har varit superfin och rolig att rida. Den roligaste lektionen vi haft är nog när vi hoppade. Jag har bott i stuga 10 med Jennelie, Ella och Vendela, vi kom hit tillsammans. Jag har haft Elsa som ridlärare och hon har varit superbra! TACK FÖR DEN HÄR VECKAN!

Jennelie och Elana

Jennelie och Elana

Hej, jag heter Jennelie. Jag är 14 år. Jag har ridit i 5 år. Det här var min första gång på Grällsta. Jag har varit här en vecka på allmänt ridläger. Jag provred först Farsa men hon passade inte mig så då fick jag provrida Elana och hon passade mig mycket bättre. Elana är pigg, snäll och mysig, hon är jätteskön att rida barbacka på. Jag hade världens bästa ledare Elsa, hon är grym. Under veckan har jag bott med kompisar Kajsa, Ella och Vendela. Vi bodde i stuga 10. Det bästa med den här veckan var att rida till sandtaget och bada med Elana, hon älskade det. Tack för allt, det har varit väldigt kul, hoppas vi ses igen!

Ella och Bigota

Ella och Bigota

Hejsan hoppsan, jag heter Ella och är 14 år gammal. Det här är mitt första år på Grällsta. Det har varit en toppenvecka. Vi har gjort massor med roliga saker. Jag har haft Biggan (Bigota). Hon är en super häst. Hon är alltid lika snäll och mysig. Hon är rolig att rida, hon lyssnar oftast bra på skänkeln, tygeln och rösten. Elsa har varit min ridlärare och ledare. Jag har lärt mig mycket och haft superroligt. Elsa är verkligen en underbar tjej och en väldigt bra ridlärare. Det har varit en väldigt varm vecka, runt 30 grader varje dag. Därför var det sjukt skönt att rida till sandtaget och bada, det var det roligaste under veckan. Jag har bott i stuga 10 med Vendela, Kajsa och Jennelie. Det har varit superkul att bo med dem. Men också att träffa nya vänner såklart. Tack för den här veckan Grällsta! Hoppas att vi ses igen! <3

Elev 2018, Vecka 29 – ID2518

Hejsan hoppsan, jag heter Ella och är 14 år. Det här är mitt första år på Grällsta. Det har varit en toppen vecka, vi har gjort massa roliga saker. Jag har haft Biggan (Bigota). Hon är alltid lika snäll och mysig. Hon är rolig att rida, hon lyssnar oftast bra på skänkeln, tygeln och rösten. Elsa har varit in ridlärare och ledare. Jag har lärt mig mycket och haft super roligt. Elsa är verkligen en underbar tjej och en väldigt bra ridlärare. Det har varit en väldigt varm vecka, runt 30 grader varje dag. Därför va det sjukt skönt att rida till sandtaget och bada, det va det roligaste under veckan. Jag har bott i stuga 10 med Kajsa, Vendela och Jennelie. Det har har varit super kul att bo med dem. Men också att träffa alla nya vänner såklart. Tack för den här veckan Grällsta! Hopps att vi ses igen! 🙂

Elev 2018, Vecka 29 – ID2518

Hej! Jag heter Kajsa och är 14 år gammal. Det här är mitt första år på Grällsta, jag har varit på det allmänna lägret v.29 2018. Yoggi är en ganska stor häst som tar mycket plats men han har varit super rolig och fin att rida. Den roligaste lektionen vi haft var nog när vi hoppade. Jag har bott i stuga 10 med Ella, Jennelie och Vendela, vi kom hit tillsammans. Jag har haft Elsa som ridlärare och hon har varit superbra! TACK FÖR DEN HÄR VECKAN!

Elev 2018, Vecka 29 – ID2518

Hej, jag heter Jennelie. Jag är 14 år . Jag har ridit i 5 år och det var min första gång på Grällsta. Jag har varit här en vecka på allmänt läger. Jag provred först Farsa men hon passade inte mig så då fick jag provrida Elana och hon passade mig mycket bättre. Elana är pigg snäll och mysig, hon är jätte skön att rida barbacka på. Jag har haft världens bästa ledare Elsa, hon är grym. Under den här veckan har jag bott med mina kompisar Kajsa, Ella och Vendela. Vi bodde i stiga 10. Det bästa med den här veckan var att rida till sandtaget och bada med hästarna, Elana älskade det! Tack för allt, det har varit väldigt kul, hoppas vi ses igen!

Elev 2018, Vecka 29 – ID2520

Tja! Jag heter Vendela och är 04:a. Det här har varit mitt första läger på Grällsta, och det har vart jätte kul. Vi har badat med hästarna, men det var typ bara Krocko och Elana som ville bada så vi fick bytas av. Det var jätte skönt i vattnet och vi badade med ridkläder och skor. Jag har ridit Lenka och hon är bäääst!!! Hon är väldigt pigg men jätte snäll. Dock ramlade jag av henne när jag red barbacka, smärtan gick över snabbt och jag hade väst på mig. Lenka är bäst ingen protest. Elsa är en väldigt bra ridlärare och ledare <3 Elsa är Bäääst! Bye!

Elev 2018, Vecka 29 – ID2520

Hejsan jag heter Alma! Jag är 11 snart 12. Det här är mitt första år på GRC jag kom hit ensam och fått massor med nya kompisar! Denna veckan har jag haft Ametyst, han kan va lite trött men han älskar att hoppa! Vår ridlärare heter Elsa, hon är den super bra ledare. Jag har bott i stuga 11 med Amanda. Det roligaste denna veckan var gymkanan och att rida till sandtaget. Hoppas jag kommer tillbaka nästa år. Hejdå!

Elev 2018, Vecka 29 – ID2520

Hallå! Mitt namn är Amanda och jag är 13 år. Denna vecka har jag haft Krocko (Krockodyl). Han är världen bästa men även den fetaste 🙂 Som ridlärare har jag haft Elsa, hon är väldigt snäll och rolig, men tjatade mycket om mina skänklar. Jag har haft en otroligt rolig vecka, och jag kommer absolut tillbaka nästa år!

Elev 2018, Vecka 29 – ID2521

Hejsan svejsan jag heter Antonia och det här är mitt första år på Grällsta. Jag är förr 2006 alltså är jag 12 år. Jag har ridit bästa Farsa. men i början provade jag Elana men vi passade inte. Jag och farsa har blivit ett jätte bra team under veckan, i början tyckte jag hon va seg men med Elsas tips fick jag igång henne och hon lyssnade på mig. Jag har haft jätte kul när jag ridit Farsa utom på barbackan då hennes rygg va lite spetsig. Det har varit så kul denna veckan, träffat nya vänner och blivit bättre på att rida. Jag har bott i stuga 6 med Thea, Moa och Lizhen. Jag känner reda Thea och Moa från mitt stall, dem är syskon. Lizhen och jag blev snabbt vänner. Denna vecka har vit ridit i 32 grader, det har varit super varmt. Men ju varmare det blev desto mer badade vi i poolen. Denna veckan har varit en av de bästa i mitt liv!

Amanda Krocko

Amanda Krocko

Hallå! Mitt namn är Amanda och jag är 13 år. Denna vecka har jag haft Kroko (Krokodyl), han är världens bästa men även den fetaste 🙂 Som ridlärare har jag haft Elsa och hon är väldigt snäll och rolig, men tjatade mycket om mina skänklar! Jag har haft en otroligt rolig vecka, kommer absolut komma tillbaka nästa år!

Alma och Ametyst

Alma och Ametyst

Hejsan, jag heter Alma! Jag är 11 snart 12 år. Det här är mitt första år på GRC. Jag kom hit ensam och jag har fått massor av nya kompisar! Den har veckan har jag haft Ametyst, han kan vara lite trött men han älskar att hoppa! Vår ridlärare heter Elsa, hon är en superbra ledare. Jag har bott i stuga 11 med Amanda. Det roligaste den här veckan var att köra gymkhana och att rida till Sandtaget. Hoppas att jag kommer tillbaka nästa år! Hejdå!