Mira och Edd

Mira och Edd

Hej jag heter Mira och jag är 14 år. Den här veckan har jag bott i stuga 6. Det här är mitt tredje år på Grällsta och jag har haft Edd, han var superrolig men ganska stark. Det var kul att hoppa och rida barbacka men det andra var roligt med. Jag hade Nora som lärare och hon var superbra! Och jag kommer såklart igen nästa år!

Lovis och Hazena

Lovis och Hazena

Hej, jag heter Lovis. Jag var här vecka 28. Jag red Hazena, hon är super i dressyren. Men man måste hålla in henne mycket i galoppen. Förresten så är jag 12 år gammal. Jag har ridit i 3 år och jag har gjort stora framsteg om jag får säga det själv. Jag bodde i stuga 9. Vi hade gymkhana och det var så kul!

Linn och Tramp

Linn och Tramp

Hejhej, jag heter Linn, jag är nu 11 år men fyller 12 i år. Jag bodde i stuga 8, som är en storstuga. Jag red under denna vecka Tramp, precis som förra året. Och när jag var här så var det vecka 28. Tramp var en superhäst i år igen. Och som förra året hade jag också Nora, hon var super och jag lärde mig mycket. Och nu är veckan snart slut och jag vill inte hem.

Ester och Pinia

Ester och Pinia

Hej hallå! Jag heter Ester och jag är 13 år. Jag har bott i stuga 8, storstugan. Jag red först Donn men bytte till Pinia. Min ridlärare är Nora. Pinia är lite seg men annars är hon jättesnäll. Jag tycker att det roligaste har varit att hoppa men ser jättemycket fram emot att rida och bada. Nora har varit jättebra och lärt mig jättemycket. Det här har varit en jätterolig vecka med bästa hästen och jag är jätteledsen att veckan snart är över. Vecka 28 2018.

Alicia och Ametyst

Alicia och Ametyst

Hej, jag heter Alicia och jag är 14 år gammal. Det är mitt första år på Grällsta. Jag har haft Ametyst detta år men ridit Keso på uteritterna.

Alexandra och Mama-Mia

Alexandra och Mama-Mia

Hej!!!! Jag heter Alexandra och jag är 12 år. Jag red Mama-Mia (Mia). Hon är supersnäll och mysig men vill inte öppna munnen när man ska ta in bettet. Hon kan vara pigg ibland men hon kan ibland vara lite seg på slutet av dagen. Hon hoppar bra, speciellt på oxer. Jag var här med min kompis Lovis och vi vann ridlägret via Min Häst. Jag bodde i stuga 9 vecka 28. Grällsta Ridcenter är jättebra och vi ska hit igen nästa år. Det har varit jättekul och alla har varit snälla. Jag har lärt känna mest dom i min ridgrupp och dom jag sov med.

Agnes och Listek

Agnes och Listek

Hej! Jag heter Agnes och jag var här vecka 28. Jag har haft Listek och han har varit bra men lite seg. Förrutom att han krubbiter så är han jättesnäll i spiltan. Han hade som ett extra studs med bakbenen så fort man fattade galopp vilket var kul. Han var jättesnäll att rida barbacka på. Jag bodde i stuga 6. Jag hade Nora som ridlärare och hon var bra och snäll. PS. Jag slösade 450 kr i kisoken!