Tyra och Elana

Tyra och Elana

Hej, mitt namn är Tyra. Jag är 15 år och jag hade Elana den här veckan. Trots hennes lite sura humör så var hon superfin på lektion. Veckan har varit rolig och jag har utvecklats och testat nya saker med hjälp av bästa Agnes som ledare. Tack för allt, veckan har varit på topp.

Selma och Viva

Selma och Viva

Hej, jag heter Selma och är 13 år gammal. Jag har varit här på läger innan, förra året och red Edd. Men den här veckan har jag ridit Viva. Hon är världens snällaste både i hanteringen och ridningen. Jag har haft bästa Agnes som ridlärare. Tack för denna vecka, jag kommer lätt tillbaka nästa år igen.

Saga och Loni

Saga och Loni

Hej, jag heter Saga. Jag är 13 år och hade med mig min medryttarhäst Loni. Hon är en hafflinger som älskar att hoppa och rida ut. Hon har varit framåt och snäll mot alla hästar. Agnes hjälpte oss att bli ett bättre team, tack för denna vecka.

Olivia och Sina

Olivia och Sina

Hej, jag heter Olivia och är 15 år. Det här har varit mitt första läger på Grällsta och det har varit jättemysigt. Under den här veckan har jag ridit Sina, världens sötaste häst. Trotts att hon har riktigt envis och busig lyckades jag rida henne med bästa Agnes hjälp. Tack för den här veckan, kommer sakna hela vår grupp. Vi är bäst!

Johanna och Keso

Johanna och Keso

Hej, jag heter Johanna och är 14 år. Det är första gången jag är på Grällsta. Jag har haft Keso och Valli, Keso var ganska seg och Valli hade problem med vägarna, men annars var båda jättesnälla. Jag red med Evve men var i Agnes grupp. Jag hoppas jag kan komma tillbaka en annan gång.

Iris och Gazela

Iris och Gazela

Hej, jag heter Iris och är 11 år. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har haft Gazela som är en ponny med väldig mycket personlighet. Det har varit superkul och jag har haft världens bästa Agnes i år igen. Jag har bott i stuga 9 med Selma, Frida och Ebba.

Frida och Farsa

Frida och Farsa

Hej! Jag heter Frida och är 12 år. Jag har ridit världens bästa Farsa. Hon var seg men väldigt snäll. Jag har ridit för Agnes. Det roligaste har varit när vi red till sandtaget och när vi har hoppat. Det här var min första gång på Grällsta och jag kommer säkert tillbaka. Agnes envisa sengångare är bäst!

Ebba och Jantar

Ebba och Jantar

Hej! Jag heter Ebba och är 14 år. Den här veckan har jag haft underbara Jante. Trotts att han är ganska svår så jobbade vi bra tillsammans och med duktiga Agnes som ridlärare så har jag utvecklats otroligt mycket som ryttare. Denna vecka har varit otroligt rolig, jag har träffat många nya människor och fått lärdomar som jag kommer ta med mig hem!

Ebba och Bus

Ebba och Bus

Hej, jag heter Ebba och är 14 år. Deta är andra året som jag är här och jag har haft bästa Bus båda åren. Bus är D-ponny sto på ungefär 16 år. Bus är väldigt speciell i ridningen då hon är lite svagare i sin vänstergalopp och har inte världens bästa hoppteknik, men hon är väldigt fin i dressyren ändå. Tack för denna vecka, jag kommer lätt tillbaka nästa år. PS! Agnes är bäst!