Sonja och Aramis

Sonja och Aramis

Jag heter Sonja och jag rider på Aramis och han är superfin. Jag bor i stuga 11 med Olivia. Jag har utvecklats mycket här på lägret och jag tycker det är superkul här.

Olivia och Beny

Olivia och Beny

Jag heter Olivia och jag rider på Beny, han är jättesöt och snäll. Jag är 12 år och bor i stuga 11 tillsammans med Sonja. Jag har lärt mig mycket på det här lägret. Vår tränare Nora är jättebra.

Nathalie och Kania

Nathalie och Kania

Hej jag heter Nathalie och jag är 12 år. Jag är här mitt första år och bor i stuga 19 med Celina och Josefine. Jag rider hästen Kania och hon är jättesnäll och mysig. Och jag går i gruppen Noras flygande ankungar och Nora är den bästa ledaren på Grällsta bara så alla vet. Min vecka har varit toppen förutom att vi fick byta stuga.

Josefine och Neffe

Josefine och Neffe

Hej, jag heter Josefine och jag rider Neffe denna vecka och han är jättebra. Ja har ramlat av en gång men det gjorde inte ont. Jag delar stuga med Nathalie, Celina och Cindy. Vi bodde i stuga 20 men vi fick myrinvation så vi fick byta. Jag glömde nästan att skriva, jag är 13 år.

Cindy och Valli

Cindy och Valli

Jag heter Cindy och rider fina Valli. Jag känner att ridningen utvecklas för varje dag vi rider. Valli är supersnäll i spiltan och står alltid still. Jag känner att vi är ett bra team.

Celina och Sina

Celina och Sina

Hej jag heter Celina och är 13 år. Jag bor i stuga 19 med Nathalie och Josefine. Först så bodde vi i stuga 20 men det kom in myror så vi flyttade. Jag har Sina och hon är snäll men ganska busig. Nora är bäst.