Tora och Bigota

Tora och Bigota

Hej! Jag heter Tora och jag är på träninghoppläger med Lina som ledare. Jag är 14 år och detta är mitt 5:e år här. Jag bor i stuga 9 med Sanna, Amanda och Linn. Jag har ridit Bigota och hon har varit jättesnäll och fin. Om en vecka kommer jag tillbaka som kioskis. Hejdå!

Sanna och Rocky

Sanna och Rocky

Hej! Mitt namn är Sanna och jag är 13 år gammal. Det här är mitt andra år på Grällsta men det känns som att jag aldrig gjort något annat än att vara här. Det här året har jag ridit Rocky, en hungrig men genomsnäll c-ponny. Tillsammans med världens bästa grupp männikor har jag ridit för Lina, världens bästa Lina 🙂 Jag är väldig glad och tacksam för att jag hittade till Grällsta och fortsätter åka hit. Tack för en händelserik och oförglömlig vecka <3

Sanna och Jantar

Sanna och Jantar

Hej! Sanna är mitt namn och jag är 15 vårar. Detta är mitt 5:e år här på Grällsta och detta årets läger har garanterat varit det bästa. Jag har ridit, hoppat och myst med Jante, världens finaste ponny, denna vecka. Bästa Lina red jag för denna vecka och hennes lektioner har verkligen varit både roliga och lärorika. Jag sov i stuga 9 med Amanda, Tora och Linn. Amanda och Tora kände jag sedan innan men Linn träffade vi detta året. Denna vecka har varit underbar och bjudit på en hel del skratt, ridning och sol. Jag kommer sakna Grällsta och Linas rosa Hippogriffer, hoppas att vi ses nästa år!

Ronja och Kropek

Ronja och Kropek

Tjena Tjena! Jag heter Ronja och är 13 år gammal Detta är mitt 2:a år på Grällsta och jag har ridit Kropek (Pippi långstrump) 🙂 Jag har gått hoppläger och hoppat både banor, titthinder och murar. ”Kroppe” har varit så duktig, näst sista dagen hoppade vi en stilhoppning. Det gick bra men Kroppe var pigg! Det svåraste vara att hålla i hop honom så att han inte hoppade av för tidigt, men när jag gjorde det gick det jättebra. Jag har bott i stuga 5 med Norah och Cindy. Jag har haft världens bästa vecka med Lina och de andra<3

Norah och Listek

Norah och Listek

Hej, jag heter Norah och är 14 år gammal. Detta är mitt 5:e år här på Grällsta. Jag har bott i stuga 5 med Cindy och Ronja. Jag har haft bästa, roliga, busiga Listek. Det roligaste på den här veckan har varit uteritterna och alla titthinder och banor. Jag har haft bästa Lina. Tack för en händelserik och rolig vecka, kommer tillbaka nästa år! Hejdå! <3

Maja och Tom

Maja och Tom

Hej! Jag heter Maja och är 13 år. Denna vecka har jag ridit Tom, det har gått helt okej! Jag har haft Lina som ledare vilket har varit kul. Jag bodde i stuga 10, tack för mig!

Louise och Morris

Louise och Morris

Hej hej! Jag heter Louise och jag är 15 år gammal. Jag har precis genomfört mitt fjärde läger på Grällsta och det har varit minst lika roligt som tidigare år, om inte roligare! Jag red Morris, mitt andra år med honom och han har skött sig exemplariskt! Vi har gjort allt möjligt, ridit till santaget och badat (och ja, Morris simmade faktiskt :)), hoppat alla möjliga titthinder, ridit barbacka, lärt oss stretcha och haft all möjlig teori. Vi hade Lina som ledare och hon var också minst lika fantastisk som vanligt. Hon har hjälpt alla med allt de behöver hjälp med. Hon köpte till och med allergipiller till mig när jag behövde det som mest. Jag åkte hit med Clara, och vi delade på stuga 10 med Sanna och Maja som vi träffade förra året. Jag har verkligen haft en superkul vecka och kommer sakna gården sjukt mycket!!

Linn och Philip

Linn och Philip

Hej du som läder detta! jag heter Linn Hägglund och jag är 14 år, 04:a. Detta var mitt första år på Grällsta och det har varit fantastiskt! Jag har ridit Philip, en valack som är musblack. Han är en glad och hoppglad liten storhäst. Philip har varit så himla bra, han har hoppat, badat och ja det mesta helt enkelt. Jag har lärt mig mycket och haft superroligt! Vi har haft en härlig sammanhållning i gruppen. Jag bodde i stuga 9 med Sanna S, Tora och Amanda och jag har haft bästa ledaren Lina! Detta läger har givit mig glädje, kunskap och många nya vänner. Jag kommer att sakna detta läger! Vi hörs!

Clara och Viva

Clara och Viva

Hej, jag heter Clara och är femton år (fyller 16 i höst). Detta var mitt 3:e år på Grällsta och jag har ridit Viva, en hoppglad fux med en underbar personlighet. Detta var det tredje året jag red Viva och definitivt den bästa veckan både ridmässigt och lägermässigt. Jag har utvecklats mycket och skratta otroligt mycket. Jag bodde i stuga 12 med Sanna W, Maja och Louise. Jag har haft världens bästa vecka och lärt känna många nya kompisar. Nu väntar 2 veckor som kioskis, vilket jag ser fram emot. Just, jag hade världens bästa Lina som ridlärare. Tack för mig!

Amanda och Calle

Amanda och Calle

Tjenare! Jag heter Amanda, jag är 02:a och fyller 16 i höst. De här är mitt tredje läger på Grällsta. Detta läger har jag haft Calle. Han hoppar fint. JAg har bott i stuga med Sanna S och Tora som jag känner från förra året. Linn bodde också i vår stuga. Nu är jag på träningsläger i hoppning med bästa Lina som ledare. Snart kommer jag tillbaka till bästa Grällsta och är kioskis! <3