Elev 2018, Vecka 26 – ID1462

Hej! Jag heter Sofia och jag red Krokodyl denna veckan. Han var bra! Jag hade Felle och hon var bäst och jätterolig. Jag sov i stuga 6 med Wilma och Dina. Mina roligaste minnen är när jag ramlade av två gånger och Felle skrek tårta och det andra är när Kroko klev i hela hindret och jag ramlade av överhuvudet och landade på fötter. Jag kommer att sakna detta väldigt mycket, Felle är den bästa<3

Elev 2018, Vecka 26 – ID1462

Hej! Jag heter Cindy och jag är 11 år gammal. Jag red Emil en gång. Jag har haft Oda hela veckan. Hon har varit lite surig när man gullar med henne men det har gått över. Jag tycker att Oda var den bästa hopphästen. Jag har haft jätteroligt när jag varit här på Grällsta ridcenter. Jag bodde i stuga 5 med Linn, Ronja och Nora. Jag tyckte att hoppningen var roligast av allt. Oda är bäst! Felle är bäst!

Elev 2018, Vecka 26 – ID1462

Hallojsan! Jag heter Wilma och jag är snart 12 år gammal. Jag red världens bästa Siggeboy (Cyganek 2). Han var fantastisk men kunde passa på att busa ibland… Jag bodde i stuga 6 med Dina och Sofia. Det roligaste var att rida till sandtaget<3 Och att ha Felle<3 Jag kommer att sakna alla så sjukt mycket, speciellt Sigge, Felle och alla kompisar.

Elev 2018, Vecka 26 – ID1463

Hallu! Jag heter Dina och jag var här vecka 26 2018. Min lärare jag hade hette Felicia men kallas för Felle. Min häst denna vecka var Tramp och han var bra. Han vägrade aldrig när vi hoppade. Felle är bästa läraren! Jag sov i stuga nummer 6.