Oliver och Lakrits

Oliver och Lakrits

Hej jag heter Oliver Hardenborg och har haft Agnes som ledare. Hon har varit skojig och rolig. Men det bästa har varit gruppen och min häst Lakrits. Det var allt för mig.

Nicole och Farsa

Nicole och Farsa

Hellu! Jag heter Nicole, jag är 13 år och bor i Stockholm. Denna vecka har jag haft Farsa, hon har varit rolig men lite seg och väldigt envis. Jag har haft Agnes som ridlärare och hon har varit väldigt bra, mycket roliga påhitt och lektioner. Jag har bott i stuga 13 med en av mina bästa vänner Agnes. Det roligaste denna vecka har varit att man fått chansen att lära känna massa nya människor, och jag har fått flera nya kompisar. Det var allt för mig… Tack och hejdå <3

Elwira och Carino

Elwira och Carino

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg och är 10 år. Denna vecka har jag haft Carino och han är bäst. Han är väldigt pigg men snäll och min ridlärare som jag haft heter Agnes och hon är snäll och rolig. Den här veckan bodde jag i stuga 2 med Oliver och Axel. Men mina kompisar har nog varit det bästa, dom är roliga och snälla. Ja men tack! Och hejdå!

Axel och Emil

Axel och Emil

Hej jag heter Axel. Den hästen som jag red var Emil och han var med mig och min grupp och red för Agnes. Agnes har varit en väldigt bra och snäll lärare. Emil har enligt mig varit lite seg, men det är nog för att han är lite mindre än alla andra hästar i gruppen. Han var mjuk när vi red och hoppade barbacka. I hoppningen var Emil väldigt bra. Så den här veckan har varit riktigt kul. Tack för mig.

Agnes och Jolly

Agnes och Jolly

Helluu! Jag heter Agnes och jag red för Agnes. Det har varit jättekul att ha henne som ridlärare för hon är alltid glad att hjälpa och positiv i allt. Jag tycker det är superkul att hoppa för henne för vi gjorde alltid roliga banor som grupp. Jag red Jolly som var väldigt på varje dag och hade mycket energi. Hon älskade att hoppa så vi blev ett dreamteam i hoppningen. Det var allt för mig, tack för allt!!