Stella och Lenka

Stella och Lenka

Hej jag heter Stelle och jag fyller snart 12 år. Den här veckan har jag ridit Lenka och jag har haft Lina som ridlärare. Det roligaste på denna vecka var när vi hade gymkhana och när vi red med jockeyläder och såklart när Moa ramlade av Tramp när den stog stilla. Kommer sakna varje morgon hämta hästarna ur hagen. Jag bodde i stuga 9 med Ebba, Moa och Alma. Kommer sakna allt och alla.

Neah och Jolly

Neah och Jolly

Hej jag heter Neah och är 14 snart 15 år. Jag har ridit Jolly och vi har haft Lina som ledare. De roligaste denna vecka va när vi hade gymkhana eller när vi red jockeyläder och bytte hästar. Gymkhanan var rolig för att vi var ett sånt bra team och hade vara hade jätteroligt. Sen var jockeyn rolig för att allt var kaos och Moa trillade av Tramp när vi stog i halt. När vi skulle byta hästar fick jag rida Tramp och han försökte bocka av mig. Denna vecka har varit best.

Moa och Tramp

Moa och Tramp

Hej jag heter Moa och är 13 år. Detta är mitt femte år på Grällsta. Jag har haft Tramp. Han är ganska pigg och väldigt busig. Jag har ramlat av några gånger för att han busade. Den roligaste avramlingen var när vi red i jockeyläder och vi gjorde halt och då drog han ner huvudet och jag ramlade av. Jag skrattade så mycket att jag började gråta. Förra året hade jag Polon, men ville prova någon ny. Jag har bott i stuga 9 med Alma, Ebba och Stella. Under veckan har vi hoppat och haft gymkhana och mer. Jag har haft världens bäst ledare Lina! <3 Det var jätteroligt när vi red i jockeyläder och även bytte hästar. Jag red sigge, Gazela och Listek. Jag kommer tillbaka nästa år igen och jag kommer sakna Grällsta. Hejdå!

Lia och Elana

Lia och Elana

Tjenare jag heter Lia och jag är 13 år. Under tiden jag varit här så har jag fått lära känna Elana. Elana är den bästaste hästen jag någonsin träffat. Jag och Elana har varit det bästa teamet på länge. Jag älskar henne så mycket och jag kommer gråta så himla mycket när jag kommer se en bild på henne och när jag ska lämna henne. Jag kommer aldrig glömma när jag krama henne, pussa henne och hämta henne på morgonen. Jag önskar att hon var min <3

Hanna och Tom

Hanna och Tom

Hej! Jag heter Hanna och är 10 år. Detta är mitt första år här på Grällsta och jag hade Tommes-Pommes (Tom). Det jag tyckte var roligast var när vi hoppade barbacka. Jag kommer att sakna detta stället/Tom! 🙁 Hejdåå! :((

Hanna och Gazela

Hanna och Gazela

Hej jag heter Hanna och jag är 15 år gammal. Den här veckan har jag haft Gazela och Lina som ledare. Jag bodde i stuga 8 med Neah, Cecilia och lite andra tjejer. Det roligaste den här veckan har varit barbackalektionen när vi hade lekar och hoppade utan händer. Kommer sakna alla jättemycket och hoppas vi ses igen nästa år <3

Ebba och Listek

Ebba och Listek

Hej jag heter Ebba och är 11 år snart 12 år. Den här veckan har jag haft fina Listek som har varit jättekul att rida och Lina som ridlärare. Det här har var mitt första år på Grällsta och jag är jättenöjd. Jag har bott i stuga 9 tillsammans med Alma, Stella och Moa. Allt vi har gjort har varit väldigt kul men det roligaste har varit att leka lekar barbacka och att hoppa och såklart vara med Listek <3 Hoppas vi ses nästa år igen och tack Lina för att du har varit en så bra ridlärare!

Alma och Oda

Alma och Oda

Hej jag heter Alma och är 14 år. Jag har Oda och Lina som ledare. Det här är mitt första år på Grällsta och de har varit jättekul. Jag har bott i stuga 9 med Stella, Ebba och Moa. Det roligaste var att hoppa och att rida barbacka. Puss å hej hoppas vi ses nästa år!