Ylva och Cyganek

Ylva och Cyganek

Hej! Jag heter Ylva och jag red Sigge. Jag är 9 år och bodde i stuga 3 på höger sida. Jag hade Felle som ledare. Jag älskar de blåa remmarna i kiosken. PS! Sigge är BÄST.

Nora och Edd

Nora och Edd

Hej, jag heter Nora och är 11 år/född 2006. Jag rider Edd och han är bäst. I hoppningen fick jag dock rida Aramis eftersom att Edd blev lite för het i galoppen. Jag älskar EDD<3 Felle är bäst! Jag bodde i stuga 4.

Lovisa och Krokodyl

Lovisa och Krokodyl

Hej, jag heter Lovisa och jag är 12 år. Jag har ridit Krokodyl och han var bäst. Min ledare heter Felicia men kallas Felle. Det bästa med lägret har varit att få tillbringa så mycket tid med en häst och dessutom den bästa hästen! Jag var här v.25 2018 och bodde i stuga 4.

Lisa och Bus

Lisa och Bus

Hejsan! Jag heter Lisa och är 12 år gammal. Denna veckan har jag ridit d-ponnyn Bus. Jag har världens bästa Felle som ridlärare och hon är jättebra! Det roligaste har nog varit år serie ”Biggan och Bus” som vi spelade in när vi letade hästar i hagen. Jag var här 2016 och 2017 samma vecka och jag kommer definitivt tillbaka igen<3 PS. jag bodde i stuga 3. Kram

Lea och Neffe

Lea och Neffe

Hej! Jag heter Lea och jag är 10 år. Jag har ridit i ett år. Jag och min grupp har världens bästa ridlärare Felle! Jag har ridit världens bästa ponny Neffe. Det bästa med lägret är att vi fick ha hoppning osv.

Kim och Pepper

Kim och Pepper

Hej! Jag heter Kim och jag är 10 år. Jag har ridit Pepper denna veckan. Han är bäst! Han är en tigrerad B-ponny. Jag hade Felicia (Felle) som ledare, hon är bäst! Det var jätteroligt att rida Pepper eftersom att han är en häst med mycket egen vilja, som man behövde rida varenda sekund. Han var lite svårfångad i hagen ibland men det löste sig 😀 Jag kommer tillbaka nästa år! PS. Jag bodde i stuga 4 med Lovisa, Nora och Lea.

Julia och Loka

Julia och Loka

Hej! Jag heter Julia. Jag är 12 år. Den här veckan har varit bra. Jag har ridit Loka, hon är världens bästa häst. Vi har haft Felle som ridlärare och hon är världens bästa lärare. Det roligaste var när vi hoppade. Hejdå, ha det bra! <3

Elvira och Pinia

Elvira och Pinia

Hej! Jag heter Elvira. Jag är 9 år. Jag ÄLSKAR höstar. Jag red 4 hästar men den bästa var Pinia. Den här veckan har varit jättebra!! Vi har haft världens bästa ridlärare och det var Felle<3 PS. Pinia är bäst!!! Hejdå