Elev 2018, Vecka 24 – ID1438

Hej! Mitt namn är Nina och jag är 14 år gammal. Jag har gått på träningshoppläger och haft Lina som ledare, hon var jättebra! Jag önskade Cyganek men fick Tramp. Han var också jättebra och lärde mig mycket, jag fick också rida Cyganek en lektion så veckan blev toppen ändå! Jag har bott i stuga 6 med Frida, Emma och Isabella. Detta är mitt 5:e år på GRC och vi ses nästa år igen, hejdå!

Elev 2018, Vecka 24 – ID1438

Hej! Jag heter Frida och 14 år. Detta är andra gången jag är på Grällsta Ridcenter. I år önskade jag ingen speciell för jag gillar att testa nya hästar, och jag fick bästa Sina och jag blev såååå nöjd. Jag åkte hit själv och hamnade i en stuga med Emma, Nina och Bella. Det har gått jättebra den här veckan och jag har lärt mig så mycket å haft superkul. Ni kan räkna med att jag kommer hit nästa år. Tack och hej leverpastej!

Elev 2018, Vecka 24 – ID1439

Hej! Jag heter Isabella Stillman och är 16 år. Jag är på träningshopplägret och har bästa Gazela. Det här är mitt tredje år här på Grällsta och jag har haft det jättekul! Jag bor i stuga 6 med Frida, Nina och Emma. I år åkte jag hit själv som jag inte gjorde förra året. Roligaste lektionen var när vi hoppade på stora hoppbanan och vi fick hoppa lite högre, Gazela tyckte det var jättekul och hon hoppade superfint. Det har också varit kul att lära känna alla på lägret och få nya kompisar. En sak som var tråkigt var att vi inte fick rida till sandtaget och bada med hästarna 🙁 Jag ska vara kioskis efter lägret i två veckor. Det ska bli jättekul och det är första gången. Jag kommer åka tillbaka till Grällsta nästa år och jag hoppas det blir lika kul då! Kram hejdå! Gazela <3

Elev 2018, Vecka 24 – ID1439

Hej! Jag heter Emma Åhman och jag är 15 år. Jag har ridit här ett år tidigare då jag red i allmänna ridlägret men nu blev det träningshoppläger istället! Jag red tillsammans med Frida, Nina, Bella, Elwira och Oliver och vi har haft jätteroligt tillsammans! Jag red Tom och han var jättefin! Han är en ganska pigg ponny som hoppar allt. Det skulle vara jättekul rida honom igen nästa år! Det var allt jag skulle säga så vi ses nästa gång!

Elev 2018, Vecka 24 – ID1438

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg, jag är 10 år och fyller år 6:e maj. Jag har haft hästen Donn. Han är: snäll, söt, omtänksam, rolig, busig, gillar inte sadeln så mycket. Han är = bäst. Och jag har haft ledaren Lina på träningshopp och Lina var rolig, snäll, lite sträng men bra och helt ute!! Men hon är en jättebra ledare. Ses säkert snart igen boken! Ses /Elwira
I love horses and Grällsta Ridcenter.