Elev 2018, Vecka 24 – ID1428

Hej, jag heter Amanda Harneby. Jag har ridit Aramis den första veckan på somaren 2018. Han har varit jättesnäll och duktig. När vi hade barbacka så hade vi 11 avramlingar och det var bara jag och Alma som inte ramlade av. Lotta ramlade av 6 ggr. I love Aramis!!

Elev 2018, Vecka 24 – ID1428

Hej, jag heter Alma. Jag har varit här första veckan på somaren 2018. Det var meningen till en början att jag skulle rida Edd (pjamas-hästen) Fast vi klickade inte. Sen fick jag prova Pinia och vi klickade inte heller så jag fick Neffe. Och jag och Neffe klickade jättebra och idag ska vi hoppa så jag hoppas det går bra. I love Neffe.

Elev 2018, Vecka 24 – ID1428

Hej jag heter Stella Nylén. Jag har ridit Elana den här veckan. MEn hon tappade en sko så jag fick rida Valli också. Jag tycker att det roligaste har varit att rida barbacka. Det var totalt 11 avramlingar och jag ramlade av 1 gång. Men det har varit jätteroligt här och jag hoppas jag kan åka hit nsta år.

Elev 2018, Vecka 24 – ID1429

Tjenare, Jag heter Adessa Hindawi och jag är 13 år. Jag red Pakulik eller Palle som alla säger. Han är jättesnäll med trög att rida och går långsamt. Det roligaste på hela veckan har varit att hoppa och att ta hand om hästarna. Jag vill åka hit varje år och det har också varit kul att träffa alla nya vänner. Hoppas jag år Palle nästa år igen. Tack för bästa veckan<3 I love Palle!!

Elev 2018, Vecka 24 – ID1429

Hej, jag heter Elva, jag är 14 år gammal men fyller 15 om några veckor. Just nu är det v.24 2018 och jag har varit den ända att rida Marcus Markus är en fulltstor häst och har eksem satt han har täcke.Ändå är han bäst. Han är väldigt skumpig att rida barbacka på så jag ramlade av under lektionen. Snyggaste avramlingen på hela lägret. Det roligaste av allt har varit hoppningen. Vi ska hoppa bana i eftermiddag och det ska bli kul. Jag kommer förhoppningsvis tillbaka nästa år men då i hoppgruppen.

Elev 2018, Vecka 24 – ID1429

Halli hallå, jag heter Ronja oc är 13 år. Jag har varit på grällsta v.23-24 2018. Jag red först loka, men sen skadade hon sig och kunde inte längre gå med på lektionerna, därför fick jag istället rida Pepper. Loka var verkligen en häst för mig, vilket var väldigt kul. Så när hon skadades blev jag lite ledsen, men Pepper är också jättefin han med. Loka och Pepper är väldigt olika men väldigt fina. Jag vill komma tillbaka eftersom att det är väldigt mysigt här, det är mycket fix och mys med hästarna vilket jag verkligen tycker om eftersom att man får lära känna hästen. Loka och Pepper<3