Tuvali och Happy

Tuvali och Happy

Hallå, jag heter Tuvali och är 13 år. Jag var här förra veckan också!! Jag tog med min egna ponny Happy Suprise, hon har skött sig sååå bra. Happy är bäst! Jag har haft bästa Lina! Lina har lärt mig såå mycket. Tack Lina för all hjälp <3 Åkte hit med min syrra Tilly, vi har haft jättekul! Och tack till alla nya kompisar för en rolig vecka. Tagga nästa år, vi syns då, hadeee!! Wihooo <3 <3

Tilly och Smulan

Tilly och Smulan

Hej!
Jag heter Tilly och är 11 år. Jag har varit här tre gånger tidigare och Grällsta är det bästa ridlägret jag någonsin varit på. Min syster och jag har med oss våra egna ponnysar, min ponny heter Happy Stern men kallas för Smulan. Hon är en maxad b-ponny och är född 2005, hon är väldigt snäll. Jag har haft Lina som ridlärare och hon är bäst! Lina ger mig så mycket självförtroende. Nu längtar jag till nästa sommar när jag kommer tillbaka! Det roligaste har varit att hoppa såklart.

Tindra och Bass

Tindra och Bass

Hej!
Jag heter Tindra och är 11 år. Jag har en häst som heter Smurf. Han är också 11 år. Bästa minnet här är när vi red barbacka och körde lekar. Hoppas jag kan åka hit nästa sommar igen.

Nellie och Hazena

Nellie och Hazena

Hej!
Jag heter Nellie och är 11 år. Jag har en egen ponny som heter Lindens Finlay. Han är 10 år och världens bästa. Jag kunde inte ta med honom hit för han är halt. Så jag rider Hazena istället. Hon är jättesnäll men ganska stark. Det roligaste var när vi badade med hästarna. Detta är min första vecka på Grällsta. Nästa sommar hoppas jag att jag kan ta med Finlay hit.

Ida och Gazela

Ida och Gazela

Hej, jag heter Ida och jag ska fylla 13 i höst. Detta var min första vecka på Grällsta och det har varit sååå kul! Under veckan har jag haft jordens bästa sto (Gazela). Det roligaste på veckan var när vi badade. Gazela kom i en bit ner i sjön, men stod mest och plaskade. Jag har lärt mig jättemycket denna vecka, det var jättekul! Wohooo <3