Selma och Edd

Selma och Edd

Hej, jag heter Selma och är 12 år. Den här veckan har ja haft Edd. Han var superduktig på allt. Det enda som är svårt med Edd är att han är lite för snabb på hindren och att han har en för tjock svans. Tack för denna vecka!

Oliver och Focus

Oliver och Focus

Hej, jag heter Oliver! Den här veckan har jag haft Focus och han var bäst. Tyvärr kan han inte så mycket i dressyren än så dressyrlektionerna var inte jätteroliga. Hopplektionerna var jätteroliga för att Focus hoppade så högt. Speciellt när vi hade galoppbommar. De första gångerna hoppade han över bommarna. Det var allt för mig, hejdå!

Iris och Rocky

Iris och Rocky

Hej! Jag heter Iris och är 10 år. Jag har haft Listek och Rocky (Världens bästa ponnyer). Det har varit världens bästa vecka!!! Agnes är bäst <3 Vi ses nästa år!

Elwira och Pinia

Elwira och Pinia

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg och jag är 9 år. Denna vecka har jag haft Pinia, hon var snäll och pigg. När vi hade dressyr så var hon lite seg men en sak är sant, Agnes är bäst! Dom i min grupp är jätteroliga!

Elev 2017, Vecka 33 – ID1422

Hej! Jag heter Filippa och är 14 år. Denna vecka har jag haft Emil. Han var superduktig på allt. Han är BÄST! Det roligaste denna vecka var att hoppa bana och att hoppa trippelbarr. Jag hade Agnes som ridlärare. Hon är jättebra! Du är bäst Agnes!! Hoppningen var superrolig! Hejdå!

Ebba och Bus

Ebba och Bus

Hej! Jag heter Ebba och är 13 år. Den här veckan har jag ridit bästa Bus. Hon är bäst! Hon har lite problem med vänstergaloppen men om man är envis funkar det. Vi har haft bästa Agnes som ridlärare! Jag kommer lätt tillbaka nästa år! Tack för denna vecka!

Alida och Tom

Alida och Tom

Hej! Jag heter Alida och är 14 år. Den här veckan har jag haft Tom. Tom är en väldigt snäll och hoppglad ponny. Dock är han lite seg, men jag tycker han är bäst ändå! Det roligaste denna vecka var att hoppa trippelbarr. Jag hade Agnes som ridlärare, jag tyckte hon var jättebra och tydlig. Agnes är bäst!! Tack för denna vecka!

Alessia och Pepper

Alessia och Pepper

Hej! Jag heter Alessia och är 12 år. Denna vecka har jag haft Pepper, han är bäst! Jag har lärt mig massor! Pepper är sprallig men superrolig!! Han gör så att jag har ett mål. Det roligaste var att hoppa barbacka!! Även om det inte gick så bra alltid. Jag har Agnes som ridlärare <3 Hon har lärt mig massor! Hon är BÄST! Tack för att jag fick komma <3