Oliver och Max

Oliver och Max

Hej jag heter Oliver och är 11 år. Jag red Max. Han var liten men rolig. Hejdå! Nora var helt ok. Skoja, sämst. Skoja, bäst. <3<3

Kharma och Beny

Kharma och Beny

Hej jag heter Kharma Sarenbrandt och är 13 år. Det här var första gången jag är här och jag har lärt mig så mycket. Jag fick lilla ponnyn Beny <3 Från början var jag osäker på om han var bra och om jag passade med honom men jag gjorde verkligen rätt beslut och fortsatte med honom. Idag har vi haft hopptävling och han var underbar även fast jag ramlade av två gånger. En gång när jag höll ut armarna och hoppade och en annan när han snubblade och jag föll. Jag fick välja mellan Aramis och Beny för att jag var orolig att ramla av igen men jag valde Beny, han är den bästa hästen.

Klara och Calle

Klara och Calle

Hej jag heter Klara och är 13 år. Jag har varit på ett hoppträningsläger här på Grällsta i en vecka och jag har ridit hästen Calle. Jag är jättenöjd med honom och tycker att han har varit jätterolig att rida. Det var mitt första år här på Grällsta och jag tycker den här veckan har varit jätterolig. Jag har också lärt mig massor och kommer sakna alla här på Grällsta.

Frida och Filip

Frida och Filip

Hej! Jag heter Frida Hagman och jag är 13 år och bor i Stockholm. Jag har Filip och han är väldigt charmig och pigg. Jag hann ramla av två gånger innan jag åkte hem. En var när vi hade barbackahoppning och andra var när vi red till sandtaget och han började bocka i galoppen. Filip är bäst på att hoppa om man håller om.

Filippa och Kania

Filippa och Kania

Tjenixen, jag heter Filippa och är 14 år. Jag bor i Dalarna i Leksand. Jag har varit här på hoppträningsläger och ridit hästen Kania. Det var första året här. Vi var och badade med hästarna men då fick jag rida Fridas häst Filip.

Estelle och Sina

Estelle och Sina

Hej, jag heter Estelle och är 15 år. Det här är andra gången jag är här. Jag red på Sina och hon är underbar. Jag trillade av två gånger men det gör inget. Tyvärr blev hon halt på fredagen och jag kunde inte rida henne mer. Jag fick rida Tramp på tävlingen och de två sista gångerna red jag Aramis.

Emma och Kropek

Emma och Kropek

Hej jag heter Emma och är 13 år. Detta är sjätte gången jag är här på Grällsta Ridcenter. Jag önskade först Jolly men fick Kropek (Kråkan) för att Jolly inte skulle gå hoppläger den här veckan. Jag åkte hit med Tuvali. Jag hamnade i samma stuga som Tuvali, Kharma och Frida. Vi bodde i stuga 13. Det har gått jättebra den här veckan och på tävlingen. Tack och hej leverpastej!