Tuvali och Happy

Tuvali och Happy

Hej, jag heter Tuvali och är 13 år. Det är andra året för mig här på Grällsta. I år tog jag med mig min egna ponny Happy Surprise <3 Jag skulle egentligen gå första lägret men bröt armen 🙁 Så jag ska gå den här och nästa vecka! Det har varit så kul på träningshopp, JÄTTEKUL! Har lärt mig så mycket den här veckan. Jag åkte hit med Emma! 🙂 Tack för allt!!

Olivia och Viva

Olivia och Viva

Hej! Jag heter Olivia och är 15 år. Jag har gått på träningslägret i hopp för Lina, och jag hade fina Viva. Det här har även varit min första gång på Grällsta. Jag bodde i stuga 3 med Caroline och Estelle, och jag åkte även hit med Caroline. Viva och jag hade det lite svårt i hoppningen i början då hon var väldigt pigg och tittig. Men genom veckan blev det bättre och bättre. Och Viva var väldigt mysig i ridningen. Det var även kul att bada med Viva då hon var väldigt badglad och plaskade runt. Denna veckan har varit väldigt rolig med fina hästar och roliga människor!

Matilda och Tom

Matilda och Tom

Tjena! Den här veckan har jag ridit Tom! Han har varit väldigt duktig, men lite lat. I början red jag även Fokus. Han var också jätteduktig och väldigt rolig. När vi red till sandtaget hade jag Tom och han tyckte det var roligt, dock på vägen till sandtaget ramlade Frida av Filip. Till skillnad från förra året har jag och Agnes varit ganska lata i år. Vi har inte gått på många kvällsmål utan vi sov istället. Jag tycker att hela veckan har varit väldigt rolig och lärorik med bra träningar. Jag heter Matilda och är 15 år. Woop woop!

Elise och Dinny

Elise och Dinny

Hej, jag heter Elise och jag kom hit med min D-ponny Dinny. Det har varit en jätterolig vecka och jag har träffat många nya kompisar. Det roligaste var gymkhanan (vi vann) men det var också roligt att hoppa banken för ingen utav oss hade hoppat den förut. Hoppas att jag kan komma hit nästa år också! Hejdå!

Caroline och Figaro

Caroline och Figaro

Hej! Jag heter Caroline och är 15 år. Det här är min första gång på Grällsta och jag red Figare som lägerhäst. Figaro är en väldigt snäll häst som är mycket gosig. Jag bor med Olivia och Estelle i stuga 3. Jag åkte hit med Olivia men känner Estelle sedan innan då vi rider på samma ridskola och har en gemensam vän som vi gick på läger med för 2 år sedan. Det mysigaste på lägret har varit att få pyssla om Figaro och att få rida honom till hagen. Vi kanske ses igen, hejdå!

Agnes och Hazena

Agnes och Hazena

Hej, jag heter Agnes och det här var mitt 4:e år på Grällsta. Jag hade Hazena som dom två tidigare åren, hon är otrolig. Bodde i stuga 6 med Matilda och Elise, och hade Lina. Jag gick på träningshoppläger. Det roligaste på veckan var en övning som handlade om att korta galoppen, alltså jag tyckte om den bara för att det gick bra. Uteritterna var också kul. Kommer sakna alla här, speciellt Hazena. Tack för allt! (Queen)