Tove och Donn

Tove och Donn

Helluuu! Jag heter Tove och bor i stuga 11 med Alva och Maja. Jag är 15 år och rider Donn. Det är första gången jag är på Grällsta. Även om min lilla tjocka B-ponny kan vara pain in the ass så är han väldigt söt och duktig.

Sonja och Edd

Sonja och Edd

Hej jag heter Sonja och är 14 år. Jag bor i stuga 12 med Leia, Elsa och Frida. Det här är mitt tredje år på Grällsta. Min ridlärare heter Evve och hon är superskön och bra. Själv rider jag Edd som är supersöt! Alla i gruppen är supersnälla och vi här jättekul tillsammans!

Maja och Palle

Maja och Palle

Hej jag heter Maja och är 15 år. Det är mitt första år på Grällsta och rider Palle. Han är supermysig. Min ridlärare heter Evve och är superbra, ger mycket bra tips och vi alla har alltid superkul på ridlektionerna och i stallet. Jag bor i stuga 11 tillsammans med Tove och Alva. Vi har superkul tillsammans. Min grupp heter Evves Döda Tomtenissar och vi har superkul tillsammans och jag trivs jättebra. <3

Louise och Jolly

Louise och Jolly

Hej <3 Jag heter Louise och jag är 14 år. Det här är mitt första år på Grällsta och jag red Jolly. Jolly är supermysig och ganska het. Min ridlärare heter Evve och hon är superbra lärare och jag har lärt mig massor av henne och av Jolly. Jag bor i stuga 4. Jag trivs jättebra i min grupp och här på Grällsta och vill jättegärna komma tillbaka nästa år.

Leia och Bigota

Leia och Bigota

Hej! Jag heter Leia och jag är 15 år gammal. Jag kom hit med Frida, Sonja och Elsa och min lillasyster Mira och delar stuga 12 med Sonja, Frida och Elsa. Denna vecka rider jag Bigota vilket jag gjorde förra sommaren också. Det är lite som att rida en död fisk, men jag gillar henne ändå! Vi har Evve som ridlärare och min grupp heter ”Evve”s Döda Tomtenissar”. Jag är jättenöjd med gruppen och Evve är en toppen ridlärare. 🙂 Hitills har veckan varit superbra och jag längtar redan tills nästa år!!

Frida och Mama-Mia

Frida och Mama-Mia

Tjena! Jag heter Frida och är 15 år. Jag bor i Stuga 12 med Leia, Elsa och Sonja som jag kom hit med. Det här var min första gång på Grällsta och jag red Mama-Mia. Vi har Evve som ridlärare och jag tycker hon är jätterolig och jätteduktig. Veckan har varit toppenbra och jag jättegärna komma tillbaka nästa år!

Elsa och Valli

Elsa och Valli

Hej! Jag heter Elsa och jag är 15 år gammal. Jag bor i stuga 12 med Frida, Sonja, Leia. Denna vecka rider jag Valli, Valli är jättebra. Jag har varit här ett år tidigare (förra sommaren) och hade Valli då också. Jag kom hit med Frida, Sonja och Leia. Vi har Evve som ridlärare och jag tycker hon är jätterolig och jättebra! Denna vecka har varit JÄTTEBRA!! Hejdååå!

Alva och Pepper

Alva och Pepper

Hej jag heter Alva och jag är 16 år. Det är första gången jag är på Grällsta och jag rider Pepper 🙂 Pepper är supersöt och en rolig ponny att ha här på lägret. Evve är vår ridlärare och är en superhärlig och positiv person och jag har lärt mig så mycket nytt här på lägret. Jag bor i stuga 11 med Maja och Tove och jag åkte även hit med dem. JAg trivs jättebra här med alla kompisar, hästar och ledare och jag har haft en asbra vecka här. Min fina grupp, Evves Döda Tomtenissar, är roliga, positiva, kaosiga och världsbäst. <3<3