Tula och Aramis

Tula och Aramis

Hej jag heter Tula. Jag är 13 år gammal. Jag red Aramis. Han är en hoppglad D-ponny, han gillar att bada. Jag och Aramis gick på hoppläger. Vi har hoppat en bank, solfjäder, trippelbarr, oxer, räcke och kryss. Vi hoppade i jockeyläder.

Nathalie och Neffe

Nathalie och Neffe

Hej jag heter Nathalie och jag är 14 år. Jag var på Hoppläger v. 31 och jag hade hästen nuff nuff (Neffe). Jag har haft en jätterolig och lärorik vecka på Grällsta med underbara personer och superroliga och snälla ledare. Vi har haft det superkul och veckan har gått alldeles för fort, men som sagt: ”tiden går fort när man har roligt”. Kommer bli otroligt tråkigt att lämna allt och alla, speciellt Neffe 🙁

Moa och privathäst

Moa och privathäst

Hej! Jag heter Moa och jag är 13 år. Jag var på hoppläger v. 31 med min egna häst som heter Sassy. Vi red för Lina som tränare. Det roligaste den här veckan var näst sista dagen när vi simmade med hästarna och hoppade på hoppbanan.

Julia och Tom

Julia och Tom

Tjo! Jag heter Julia och jag är 14 år. Jag var på hoppläger med Lina som ledare. Under veckan red jag Tom. Han var jätterolig och kommer att sakna honom. Det roligaste den här veckan var jockeyhoppning och sandtaget. Jag kommer att sakna allt jättemycket.

Josefine och Tramp

Josefine och Tramp

Hej! Jag heter Josefine och är 12 år. Jag var här v. 31 på hoppläger för Lina. Och jag red hästen Tramp. Han var rolig att rida bara att han inte alltid lyssnade på skänkeln. Det roligaste på lägret var när vi gjorde gymkhana, jockeyhoppning och red barbacka. Kommer sakna detta ställe något otroligt!

Emma och Max

Emma och Max

Hej! Jag heter Emma och är 12 år. Jag var här vecka 31 på hoppläger. Jag red lilla Max, en liten ponny med mycket personlighet. Vi tränade för bästa Lina. Vi har gjort mycket kul men det roligaste var när vi badade och hopptränade på stora hoppbanan. Kommer sakna alla så himla mycket, speciellt Max hihi.

Ebba och Oda

Ebba och Oda

Hej! Jag heter Ebba Hagström och jag är 12 år. Jag var här v. 31 på hopplägret för Lina. Denna vecka har jag ridit finaste Oda ”Odutt”. Odutt är väldigt annorlunda mot vissa hästar du kanske ridit. Hon är väldigt HOPPGLAD! Oda är en lagom häst (inte seg & inte snabb). Btw hon är sjukt söt. Det roligaste med lägret var att bada, jockeyhoppning, gymkhana och barbackaridning, men allt var roligt. Kommer tillbaka nästa år!! <3

Alva och Gazela

Alva och Gazela

Hej! Mitt namn är Alva och är 14 år. Jag var här vecka 31 på hoppläger för Lina. Hela veckan har jag ridit bästa Gazela. En väldigt rolig, men speciell ponny att rida. Väldigt hoppglad! Vi har gjort mycket roliga saker under lägret. Gymkhana, jockeyhoppning, badat med hästarna och mycket hopp! Det känns verkligen som att den här veckan har gått hur fort som helst, vilket är jättetråkigt.. Kommer sakna allt och alla supermycket!