Vanessa och Listek

Vanessa och Listek

Tjena! Jag heter Vanessa och är 13 år, men fyller 14 snart. Det här är första gången jag är på Grällsta men kommer definitivt komma tillbaka. Under denna vecka har jag ridit Listek. Han är en väldigt rolig ponny att rida men envis, han är också världens gulligaste. Det roligaste jag har gjort under veckan var nog spökkvällen men allt har varit roligt. Jag har haft världens bästaste ridlärare och ledare Evve! Hejdå!

Mikaela och Krokodyle

Mikaela och Krokodyle

Hej hej! Jag heter Mikaela och är 12 år. Jag har ridit Kroko och han har varit jättesnäll. Jag har ridit i 3 år och den här veckan har varit toppen. Mina favoritlektioner har varit hoppningen och sandtagsritten. Jag har haft Evve och hon är supersnäll och rolig. Tack för den superroliga veckan. Tack och hej!

Maja och Bus

Maja och Bus

Tjenare! Jag heter Maja och jag är 12 år. Det är första gången på Grällsta för mig. Jag har ridit Basia som kallas Bus. Hon är mycket ”häst” att rida men väldigt rolig. Hon har alltid tungan ute, min lilla älg! <3 Det roligaste var nog då vi var till sandtaget, men allt annat var också roligt! Evve är världens bästa ridlärare! <3 Men hejdå! P.S. Får ni Bus på lägret har ni en så rolig vecka 😉

Johanna och Totte

Johanna och Totte

Tjena hallå! Jag heter Johanna och är 12 år, men fyller 13 snart. Det är första gången jag är här på Grällsta och denna vecka har jag ridit min egna lilla ponny Totte, eller som Evve kallar honom Privatis. Jag har haft det jätte bra här. Det roligaste jag tycker att vi gjort var spökkvällen (även fast jag började gråta ;)) och ridlektionerna för Evve. Bara så att alla vet så är Evve den bästa, roligaste, underbaraste personen och ledaren man kan ha. Tjenare hejdå!

Elin och Hazena

Elin och Hazena

Hej! Jag heter Elin och är snart 16 år. Jag har ridit i 10 år och denna vecka har jag haft Hazena. Hon är superfin, pigg och rolig att rida. Det har varit jätteroligt och det roligaste har varit att hoppa och alla nya vänner man fått. Jag bor i stuga 4 med Mikaela. Jag har ridit för Evve.