Selma och Tom

Selma och Tom

Hej, jag heter Selma och är snart 12 år. V.28 har jag haft finaste Tom i en vecka. Jag bodde med Lisa och Cissi. Som ledare hade jag Nora, hon är jättebra. På provridningen hade jag Edd men jag ramlade av och han stack med mig så jag bytte till Tom som är bäst. Jag kommer lugnt komma hit nästa år och hoppas att jag får Tom.

Nina och Cyganek

Nina och Cyganek

Hej! Mitt namn är Nina och detta är mitt fjärde år på Grällsta och även mitt fjärde år på Sigge (Cyganek) som förövrigt är , och kommer förbli, världens absolut bästa ponny. Jag hade Nora som ledare och hon var jättebra. Jag bodde i stuga 3 med Alice och Lo, men efter en dramatisk myrinvasion bytte vi till stuga 2. Detta är världens bästa ställe och jag kommer definitivt tillbaka nästa år för att träffa Sigge och få uppleva detta för femte gången. Hejdå! /Nina och Sigge <3

Lo och Donn

Lo och Donn

Hej! Mitt namn är Lo och jag fyller 14 efter sommaren. Jag har haft Donn denna vecka och detta är mitt tredje år med honom. Han är världens bästa ponny, och jag skulle nästan vilja ta med honom hem <3 Vi har varit sex stycken i gruppen. Lisa, Selma, Nina, Alice, Cecilia och jag. Jag, Alice och Nina åkte hit tillsammans och bodde i stuga 2. (Vi fick byta från stuga 3 då vi fick en myrinvasion). Vi hade pratat med Selma, Lisa och Cecilia lite innan men vi lärde känna varandra här på Grällsta. Jag har haft en toppenvecka med världens bästa ponny, ledare och kompisar. Såklart kommer jag tillbaka nästa år!

Lisa och Aramis

Lisa och Aramis

Hallå i gaaaaaloooopppp… Jag heter Lisa och är 11 år. Detta är mitt första läger på Grällsta. Först fick jag Bass men sen bytte jag till Aramis <3 Han är skitsnäll och duktig på att lyssna. Han e jätteduktig. (Nora är bra) Jag har iallafall lärt mig jättemycket här. Jag bodde i stuga 12 med Cissi och Selma. Aramis är bäst <3 Hejdååå!

Cecilia och Bigota

Cecilia och Bigota

Hallå! Mitt namn är Cissi och jag är 12 år. Jag fick äran att ha Bigota aka. Orten-Biggan 🙂 Jag ville ha Farsa men det blev inte så 🙁 Får du Farsa har du tur! Men jag bor iaf i stuga 12 med Lisa och Selma. Jag var lite ledsen att jag inte fick Farsa men sen fick jag bästa Bigota. Hon är pigg och hoppar allt och är ett matvrak som kan bli lat men då får man lägga på spöt. Idag är det fredag och talangjakt som vi kommer vinna. Ses nästa år! Hoppas jag får Nora, kram <3

Alice och Tramp

Alice och Tramp

Tjenare allihopa! Jag heter Alice och är 13 år. Detta är mitt fjärde år på Grällsta och jag fick Tramp som jag haft alla andra år också. Jag har haft Nora som ledare denna vecka och hon har varit jättebra. Jag bodde i stuga 3 med Nina och Lo men det blev en myrinvasion så vi fick byta till stuga 2. Kommer sakna detta ställe med alla hästar och människor men vi ses nästa år igen.