Tove och Sina

Tove och Sina

Hej jag heter Tove och jag är 13 år. Jag red för Lina på hoppläger. Jag red Sina och det gick super! Jag bodde i stuga 13 tillsammans med Cornelia, Neah och Hanna. Jag tyckte allt var roligt men barbackahoppningen stack ut! Det var jättekul!

Tora och Beny

Tora och Beny

Hej Tora här! Jag är 13 år och har varit på GRC 3 ggr innan. Jag har Beny och han är så otroligt söt och snäll! Det här har varit den bästa veckan av alla gånger. Jag har haft de bästa kompisarna och ledare. Kommer sakna det här stället med jag kommer tbx nästa år, hejdå! <3

Sara och Oda

Sara och Oda

Hej jag heter Sara och fyller 13 år i höst. Det här är mitt andra år här på GRC. I år red jag Oda, hon är jättesöt och snäll. Den här veckan har varit helt underbar. Jag kommer självklart tillbaka nästa år, hejdå!

Sanna och Hazena

Sanna och Hazena

Hejsan jag heter Sanna och har haft Hazena (bästa ponnyn!<3) Jag red för bästa Lina och sov i stuga 11 med Tant (Tora), Shabo (Amanda) och Sara. Denna veckan har varit helt fantastisk och jag har haft så mycket kul och träffat så många nya vänner och såklart lärt mig en massa saker. Jag kommer såklart tillbaka!

Neah och Viva

Neah och Viva

Hej jag heter Neah. Jag är 13 år. Jag red först på Viva i tre dagar men det gick inte så bra så då bytte jag till Gazela. Det gick bättre än Viva för tyckte hon var lite stor. Jag bodde i stuga 13 med Tove, Hanna och Cornelia. Jag tyckte allt vi gjorde var roligt även när jag ramlade av och stukade handen/armen på barbackahoppningen. Men det som var allra roligast var att rida till Sandtaget och andra gången vi red barbacka.

Hanna och Kania

Hanna och Kania

Hej jag heter Hanna och jag är 14 år. Jag gick hoppläger och red för Lina. Jag hade först Carino men han var alldeles för het för mig så jag fick byta till Kania istället. Jag bodde i stuga 13 med Tove, Cornelia och Neah. Det jag tyckte var roligast denna vecka var att rida till sandtaget och ha barbackahoppningen första gången.

Cornelia och Morris

Cornelia och Morris

Cornelia heter jag och är 13 år. Jag red Morris. Jag har bott i stuga 13 tillsammans med Tove, Neah och Hanna – som jag träffade här förra året. Har redan bestämt mig för att komma tillbaka nästa år eftersom det är så himla kul att vara här! Tack till Lina för den här veckan, för att hon stod ut med oss <3

Amanda och Carino

Amanda och Carino

Jag heter Amanda Lindahl och har haft bästa Carino. Jag har varit här på Grällsta en gång tidigare och då hade jag Kania. Jag är 02:a och fyller 15 i höst. Lina är bästa hoppläraren! Jag bodde i stuga 11 med Sera (Sanna), Tant (Tora) och Sara. Jag vill verkligen inte åka hem, och kommer självklart tillbaka nästa gång!