Nellie & Pakulik

Nellie & Pakulik

Tja! Jag heter Nellie jag är 10 år. När jag var här red jag Palle. Jag bodde i stuga 9. Min ridlärare var Filippa och hon var jättebra. Jag har fått många fina vänner.

Mikaela & Polon

Mikaela & Polon

Hej jag heter Mikaela och hästen som jag har den heter Polon. Och ridläraren som jag har heter Filippa. Hon är bäst. Jag bodde i stuga 5 tillsammans med Lisa som red Iza. Ni måste rida Polon, han är bäst.

Lisa & Iza

Lisa & Iza

Hej, jag heter Lisa. Jag rider Iza. Jag har aldrig varit här förut. Jag bor i stuga 5 med Mikaela. Iza har varit jätteduktig, förutom att hon stannar. Jag hoppas att jag kommer hit igen nästa år!

Elwira och Pinia

Elwira och Pinia

Tjo! Jag heter Elwira och är 9 år. Jag har haft Pinia och jag bor här. Det är härligt och jag har fått många vänner.

Elvy & Emil

Elvy & Emil

Hej jag heter Elvy och jag är 12 år. Jag hade Emil. Jag tyckte han var rolig att rida. I min stuga sov Nellie, Alicia och Emilia. De är jättebra kompisar. Det var god mat och roliga ridlektioner. Jag hade Filippa som ridlärare. Hon var jättebra. På lektionerna har vi tex ridit dressyr, hoppat, ridit barbacka och haft gymkhana. Det var jätteroligt här!

Alicia & Basia

Alicia & Basia

Tja! Jag heter Alicia Ortstad och jag är 12 år och kommer ifrån Uppsala. Först på lägret hade jag Polon. Sen bytte jag och Mikaela häst, så hade jag Basia, som även kallas Bus. Hon är jätteduktig i dressyren och helt ok i hoppning. Bus är min drömponny. Om jag fick skulle jag vilja köpa henne. Jag hade Filippa som ridlärare och hon är/var bäst. Ni som får henne framöver har tur. Jag gick på det allmänna lägret v.28 2017. Hemma bra men Grällsta bäst.
Ps. Filippa är den bästa ridläraren i världen.

Albin & Neffe

Albin & Neffe

Hej mitt namn är Albin Ståhlberg och jag har deltagit i Grällstas allmänna ridläger v.28. Min häst heter Neffe. Och han är världens bästa häst. Han var en lagom allround-häst som kan vara lite egensinnig. Vi har ridit både dressyr och hoppning. Han var ganska bra i dressyren och helt ok i hoppning. Men till och från hagen är han väldigt seg. Jag skulle verkligen rekomendera honom till dig som läser detta. Han är en musblack. Min ridlärare heter Filippa och hon är världens bästa. Den ridgruppen jag red i heter ”Filippas skrattpatrull”. De som var med i min grupp är: Elwira, Alicia, Nellie, Elvy, Agnes, Lisa och Mikaela. Och de har varit de bästa ”klasskompisar”. Maten och boendet här har varit väldigt bra. En bra vecka helt enkelt.

Agnes & Goliat

Agnes & Goliat

Hej jag heter Agnes och det här har varit mitt första ridläger. Jag hade aldrig varit här förut. Jag är 12 år. Först fick jag Elana, en brun häst som det inte gick så bra att rida på. Hon lyssnade inte på mig och jag hade svårt med skötseln. Så jag bytte till en c-ponny som heter Goliat men kallas också Stig. Han är svart och jag gillar honom jättemycket. Men jag måste vara bestämd för att få honom i galopp. Det har varit en jätterolig vecka här på Grällsta och vår ridlärare har varit bra och jätteduktig.