Olivia och Ametyst

Olivia och Ametyst

Hej jag heter Olivia och jag är 13 år. Jag bor i Gävle och rider på Fällis. Jag och ter till bor i stuga 4 och jag har ridit hästen Ametyst den här veckan. Hittills har jag ramlat av tv gånger och längtar INTE tills nästa avramling ;P Längtar så tills nästa år!

Oliver och Pepper

Oliver och Pepper

Hej jag heter Oliver Hardenborg och är 11 år. Jag har haft Pepper och det var hans första läger vecka på Grällsta. På fredag ska vi bada i sandtaget och det ska bli roligt. Hej då!

Louisa och Mamma mia

Louisa och Mamma mia

Hej! Jag heter Louisa. Jag är 13 år. Jag va här vecka 28. Hästen jag red heter Mamma mia. Hon var jätte snäll, men även lite dryg. Jag bodde i stuga 4 tillsammans med min bästis Olivia och Inez och Jolin som vi träffade här. Min vecka har varit otroligt rolig. Jag har fått nya kompisar och ännu en erfarenhet. Jag kommer sakna Grällsta otroligt mycket. Denna vecka kommer jag komma ihåg livet ut <3

Jolin och Farsa

Jolin och Farsa

Hej jag heter Jolin och är 13 år och bor i Stockholm. Jag är här på GRC för första gången och har fått bo i stuga 4. Jag har fått äran att få hästen Farsa som är världens snällaste och snabbaste häst. Jag har haft världens bästa vecka och har lärt mig mer på den här veckan än jag gjort på en hel termin på ridskolan. Jag kommer längta hit och vill gärna komma tillbaka.

Inez och Valli

Inez och Valli

Hej jag heter Inez och är 14 år. Jag, Jolin, Lollo och Olivia bodde i stuga 4. På lägret så red jag Valli hon är världens snällaste häst och så mysig att gosa med. Jag har varit här en gång tidigare då hade jag Rocky han är också världens snällaste häst. veckan här har Varit den bästa på hela sommaren. Jag kommer hit nästa år.

Fanny och Elana

Fanny och Elana

Hej jag heter Fanny och jag är 12 år gammal. Det var min första gång på GRC, men det va jätte kul. Jag hade Elana, det var första gången hon var på läger, men hon va jätte snäll. Bara det kändes som att det var 40 mil till hagen. Jag hade bästa läraren Elsa, hon var jätte snäll och rolig och va med att pranka Filippa när vi kastade mjöl såå kul, heydååå!!! Ses nästa år <3

Emilia och Krokodyl

Emilia och Krokodyl

Hej! Jag heter Emilia och är 12 år. Det var första gången jag av här på GRC. Jag har ridit Krockodyl ”Krocko”. Det var det bästa lägret jag varit på! Än fast jag var på allmänna ridlägret så hoppade vi. Mååånga nya vänner och massa skoj! Tack och hej ses kanske nästa år <3

Danielle och Filip

Danielle och Filip

Hej! Jag heter Danielle ”Dani” och jag har varit här på Grällsta vecka 28. JAg hade först Palle men sen fick jag byta till en häst som heter Filip, och han va jätte bra att rida. Jag bodde i stuga 13 med två tjejer. Min ridlärare hette Elsa och hon va jätte bra. Den här veckan har varit bra och rolig. Jag har fått Många nya vänner. Jag kommer sakna alla men speciellt Filip och Palle <3 Tack för den här veckan!!