Tyra och Oda

Tyra och Oda

Hej! Jag heter Tyra och är 14 (snart 15!!!) år. Denna vecka har jag haft Oda! Jag har varit på hoppläger och då var Oda perfekt eftersom hon älskar att hoppa. Hon var sur i spiltan men bra på banan. När jag gick in i spiltan med sadeln började hon sparka, men då kom vi på ett knep att vi hängde sadeln sidan av spiltan och hängde på den utan att hon knappt märkte. Då gick det jättebra! Jag bodde i stuga 4 med Mimmi, Georgie och Bella som jag kände från innan. Vi hade bästa Lina som ridlärare, hon var superbra! Det roligaste var att hoppa och vinna gymkhanan! Tack för världens bästa vecka!

Ronja och Filip

Ronja och Filip

Hej! Jag heter Ronja och var här v.27. Jag var på hopplägret och hade Lina som tränare. Jag hade ”Fisen” (Filip) som häst och han var superbra! Han var ganska svår på och mot hinderna eftersom han inte var så gammal. Juste jag glömde säga att jag är 12 år. Det roligaste denna vecka var att få rida till sandtaget och bada. Och sen älskade jag att hoppa såklart! Och juste, jag glömde säga att jag ÄLSKADE pizzan som var till lunch häromdagen. Hejdå //Ronja och Filip!

Melody och Krokodyl

Melody och Krokodyl

Hej!
Jag heter Melody och skriver fult. Jag är 10 år. Jag hade Krokodyl och han var supersnäll. Jag är jättenöjd med denna vecka. Bästa Lina!

Micaela och Donn

Micaela och Donn

Hej! Jag heter Micaela aka Mimmi. Jag är 15 år gammal och red bästa Donn<3. Han var en väldig utmaning men en rolig häst att rida. Jag var här vecka 27 på ett hoppläger för Lina <3. Ett roligt minne var barbacka lektionen och såklart alla hopplektioner. Jag bodde i stuga 4 med bästa Georgina, Bella och Tyra! Jag kommer tillbaka nästa år hoppas jag och då önskar jag att träffa alla jag var på läger med i år och sist jag var här.

Isabella och Hazena

Isabella och Hazena

Hej!
Jag heter Isabella och är 15 år. Detta är mitt fjärde år på Grällsta och jag har haft bästa Hazena! Hon är pigg med älskar att hoppa. Förra året hade jag Rocky men i år var han skadad 🙁 Hazena har varit duktig hela veckan men vid sandtaget ville hon inte bada. Jag har bott i stuga 4 med Tyra, Mimmi och Georgie. Tyra kände jag redan innan. Under veckan hade vi gymkhana och mitt lag vann och jag blev mjöligast. En utav de roligaste sakerna på lägret var att hoppa barbacka. Spökhistorierna var ganska läskiga men jag kunde sova den natten. Nästa år vill jag vara kioskis och jag vill gå på träningshoppläger. Hoppas jag träffar alla nästa år, puss och kram!

Georgina och Beny

Georgina och Beny

Hej,
Jag heter Georgina och jag är 14 år. Detta är mitt fjärde år på Grällsta och det har varit mitt favoritår hittills. Jag bor i stuga 4 och jag bor med Isabella, Mimi och Tyra och alla de är superhärliga att vara med! Jag gillar också alla i min grupp. Lina har varit min favorit hittills och henne kommer jag inte glömma. Jag red Beny och han var seg i början av veckan med jag hittade rätt knappar och nu är han perfect! Jag kommer absolut tillbaka och då vill jag gå på träningshopp. Hoppas vi ses nästa år, puss och kram. Du är bäst Lina!!!!

Emma och Cyganek

Emma och Cyganek

Hej!! Jag heter Emma och är 11 och fyller 12 år. Det här är mitt första läger på Grällsta. Jag har fått bästa hästen Sigge <3. Han är världens snällaste häst. Jag var här v.27 och jag bor i stuga 10 med Ronja, Alicia och Melody. Jag har fått bästa hästen och kompisar <3. Jag har fått bästa ledaren Lina <3 Det roligaste jag gjort på lägret är att bada med hästen och hoppa. Det här har varit det bästa lägret. //Emma hejdå!

Alicia och Viva

Alicia och Viva

Hej,
Jag heter Alicia och jag är 13 år. Detta är mitt första år på Grällsta. Jag red Viva och det gick bra men hon var väldigt tittig. Jag bodde med Emma, Melody och Ronja i stuga 10. Jag gick på hoppläger och vi hade Lina som ledare och hon var jättebra!