Sara och Iza

Sara och Iza

Hej, jag heter Sara och jag har varit här v. 27. Jag bodde i stuga 13 tillsammans med Sally, Hilma och Tindra. Denna vecka var det bästa lägret på Grällsta av alla gånger jag har varit här. Jag har haft Iza hela veckan som jag hade hoppats på, hon är den bästa. Jag har haft Felle som ridlärare och hon är bäst. Jag kommer tillbaka såklart! Ps. hade bästa gruppen Ds.

Sally och Edd

Sally och Edd

Hej jag heter Sally och jag var på Grällsta v. 27. Jag hade bästa Edd, han har varit jättesnäll och duktig hela veckan, men lite snabb ibland. Jag har haft världens bästa Felle som ridlärare och bott i stuga 13 med Hilma, Sara och Tindra. Jag är 12 år och det var första gången jag var på Grällsta, men jag ska förhoppningsvis komma tillbaka nästa år!

Matilda och Yoggi

Matilda och Yoggi

Hej, jag heter Matilda och jag var på Grällsta v. 27. Jag hade hästen Yoggi. Yoggi är en ny häst som kom förra året. Hans humör är väldigt irriterande. Ena dagen kan han vara jätteseg och ibland kan han vara pigg. Jag tycker att Yoggi är bra men han bockar. Min ledare heter Felicia (Felle). Hon är bäst. När man känner sig nere och trött så muntrar Felle alltid upp en. Hon skojar och det gör mig alltid glad. Om jag kommer nästa år så vill jag ha Felle och Yoggi <3

Linnéa och Ametyst

Linnéa och Ametyst

Hej! Jag heter Linnéa, jag red Ametyst. Jag är 13 år. Jag bodde i stuga 8 med Emilia, Cajsa, Ella och Matilda. Ametyst är världens bästa och finaste häst! Tyvärr klämde jag jag tummen i dörren till stugan och behövde åka till Västerås och sy. Men Ametyst är så snäll och bra så jag kunde rida ändå, vi hoppade på stora hoppbanan och det gick SÅ bra! Vi hade Felle som ledare, hin är bästa ledaren i hela världen! <3 Jag ska hit nästa år igen.

Emilia och Roy

Emilia och Roy

Hej jag heter Emilia och jag var på Grällsta v. 27. Jag hade min egna häst. Han heter Roy. Han var jättefin hela veckan. Jag hade Felle som ledare hon är världens bästa ledare. Det här har varit en jätterolig vecka.

Ella och Bigota

Ella och Bigota

Hej, jag heter Ella och jag var på Grällsta v. 27. Den häst jag hade hette Bigota. Hon var jättefin i både dressyr och hoppninh. Jag är 13 år och bor i Stockholm. Felle var VÄRLDENS BÄSTA LEDARE. <3 Bigota, eller Biggan, var väldigt fin och pigg ibland. Allt har varit helt fantastiskt här på Grällsta. Kommer helt klart åka hit nästa år igen. Så rolig vecka.

Cajsa och Carino

Cajsa och Carino

Hej, jag heter Cajsa och jag var här på Grällsta v. 27 och hade hästen Carino. Han var pigg och rolig att rida. Jag hade ridläraren Felle och hon var bra. Det var andra året hav var här och kommer åka hit nästa år igen.