Tindra och Emil

Tindra och Emil

Hejsan! Jag heter Tindra och är 12 år. Denna vecka har jag haft hästen Emil <3 Han är bäst, lite seg ibland men bäst. Jag har haft världens bästa ridlärare/ledare Agnes. Vi har till och med gjort en fanpage på instagram till Agnes. Den här veckan har varit världsbäst!

Samuel och Pakulik

Samuel och Pakulik

Hej, jag heter Samuel och är 12 år. Jag rider bästa Palle och jag har haft honom hela veckan. Vår (Gröna grisarnas) tränare var bästa Agnes. Hon är jätterolig och snäll + att hon är bättre på att sjunga än Lina. Roligaste veckan någonsin, kommer tillbaka nästa år!

Marcus och Sina

Marcus och Sina

Hej, jag heter Marcus och jag är 12 år. Jag har ridit Sina för världens bästa Agnes. Jag har bott i stuga nr 2. Våran grupp heter Agnes Gröna Grisar. Det har varit jätteroligt den här veckan. Vi har badat med hästarna, hoppat, ridit dressyr och kört gymkhana. Felle och Evve har skojat till den här veckan och alla kioskisar har hjälpt till. Lina och Agnes tävlade i sång och Lina var väldigt bra men Agnes vann.

Louise och Aramis

Louise och Aramis

Hej! Jag hatar Louise och fyller 11 år den 13 augusti. Jag hade världens bästa häst Aramis med världens bästa ledare Agnes. De bästa med den här veckan är privatlektionen jag hade med Agnes. Jag sov i stuga 6 tillsammans med Elin.

Hilma och Nefretete

Hilma och Nefretete

Hej, jag heter Hilma och var här vecka 27. Jag red Neffe. Han är pigg och glad men även lite busig. Han är supersnäll i allt men pigg i galopp och hopp. Det roligaste har varit barbackan. Han är ett matvrak i färgen musblack med ljusa slingor i manen och svansen. Jag rekommenderar verkligen Grällsta Ridcentersom ridläger för allt är super bra och fräscht. Speciallt ledarna är helt underbara, men Agnes är bäst. Även hästarna är superbra. Tack och hej för en supervecka Grällsta ridcenter! #Agnesgrönagrisar

Elwira och Pinia

Elwira och Pinia

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg och jag är 9 år. Jag har haft Agnes som ridlärare och jag har ridit på Pinia, hon är bäst!

Elin och Mama-Mia

Elin och Mama-Mia

Hej, jag heter Elin och är snart 14 år. Jag kom hit onsdag kväll och har bara hunnit rida en gång på Mama-Mia. Vi hoppade och det var kul. Jag har Agnes som tränare och hon är BÄST! Jag bor i stuga 6 tillsammans med Louise och var här vecka 27.

Axel och Moon Cherry

Axel och Moon Cherry

Hej hej, jag heter Axel och jag är 12 år. Jag red två hästar den här veckan och dom heter Moon Cherry och Tom. Tom hade jag på hoppningen och Moon Cherry hade jag annars. Det roligaste jag gjort var när vi red ut. Vi hade såklart den bästa ledaren Agnes!