Tindra och Beny

Tindra och Beny

Hej jag heter Tindra Apell och är 12 år gammal. Jag har haft Beny. Jag har bara ridit i ett år så jag har lärt mig att hoppa och jag har galopperat för första gången. Jag har hoppat för första gången. Det var jättekul här på Grällsta <3

Samuel och Emil

Samuel och Emil

Hej jag heter Samuel och är 13 år. Jag red Listek men bytte till Emil. Han var mycket bättre och jag kommer komma tillbaka nästa år.

Nova och Pakulik

Nova och Pakulik

Tja jag heter Nova Apell. Jag är 12 år gammal. Jag har ridit i snart två år och jag har ridit Palle. Jag har hoppat och galopperat för första gången och det har varit jätteroligt.

Molly och Goliat

Molly och Goliat

Hej jag heter Molly och jag är 11 år. Jag har haft Stig (Goliat) denna vecka. Han har varit superbra. Jag har lärt mig att ställa bättre. Det har varit väldigt roligt denna vecka och jag har hittat några nya vänner. Maten har varit väldigt bra. Tack för den här veckan!

Elwira och Pinia

Elwira och Pinia

Tjo! Jag heter Elwira och jag är 9 år. Jag bor här. Denna vecka har jag haft Pinia, hon är pigg, glad och snäll. Denna vecka har jag fått världens snällaste kompisar och de är jätteroliga. Denna vecka har varit min bästa vecka.