Sara och Morris

Sara och Morris

Sara, 15 år.
Hej jag heter Sara Engstrand och är 15 år. Jag bor egentligen i Stockholm men just nu i stuga 20 med Saga W och Amanda. Jag åkte hit med mina kompisar Saga, Amanda, Nicole, Lina, Anna och Linnea. Detta är mitt första åt på Grällsta och det har verkligen varit superkul. Jag har gått på träningshopp med Lina som ledare och hon är superbra. Jag har även haft världens bästa Morris och han är såå rolig att rida. Jag kommer säkert tillbaka! <3

Saga och Edd

Saga och Edd

Saga 14 år.
Hej, jag heter Saga Alusten. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har haft RacerEdd här. Jag kom hit själv till träningshopp och jag bodde i stuga 19 med Lina och Anna. Det här har varit sååå kul och jag kommer sakna alla jättemycket <3. Edd är bäst även fast han bockade av mig på uteritten!

Saga och Kania

Saga och Kania

Saga 14 år.
Jag heter Saga Westin. Jag har Kania på träningshoppläger. Vi rider för Lina och kallar oss själva för Linas Rosa Åskviggar. Jag bor i stuga 20 tsm med Amanda och Sara. Många tycker jag och Sara är lika och tror vi är tvillingar eller systrar men det är vi inte. Jag vet inte varför jag berättade det, det var ganska konstigt men eftersom jag skrev med bläck är gjort gjort. Göm detta. Hejdå!

Nicole och Gazela

Nicole och Gazela

Nicole 15 år.
Hej jag heter Nicole Wilhelm Hertzman och är 15 år. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har VÄRLDENS bästa Gazela på träningshopplägret. Jag bor i stuga 18 med Linnea men jag åkte hi med Sara, Saga, Anna, Lina och Amanda också. Den här veckan har varit underbar och jag vill inte åka härifrån. Men jag kommer självklart tillbaka nästa år.

Linnea och Hazena

Linnea och Hazena

Linnea 13 år (snart 14).
Hej, jag heter Linnea Zettersten och jag har ridit i snart 9 år. Det här är min första gång på Grällsta och det har varit VÄLDIGT kul. Jag har Hazena den pigga mysponnyn. Hon kan dock vara lite sur när man ska sadla men hon gör inget <3. Jag åkte hit med mina kompisar Lina, Anna, Amanda, Sara, Saga W och Nicole. Sen träffade vi flera nya kompisar men den vi är mest med heter Saga A. Jag bor i stuga 18 med Nicole <3. I <3 Hazze!!

Lina och Oda

Lina och Oda

Lina 15 år.
Hej! Jag heter Lina Oderud och går på träningshoppläger med världens bästa grupp och världens bästa ledare Lina. Jag är här för första gången i år och jag kommer definitivt tillbaks hit. Jag hade bästa hästen Oda som älskade att hoppa. Jag bodde i stuga 19 med Anna och Saga A. Har haft världens bästa vecka här och jag kommer sakna det så mycket! Grällsta är BÄST!

Anna och Pellee

Anna och Pellee

Anna, 14 år.
Hej jag heter Anna Åqvist och är 14 år. Detta är mitt första ridläger på Grällsta. Jag går på träningshopp och har bästa Lina som ledare. Jag har med mig min egna ponny Pelle. Han är superpigg och älskar att hoppa. Jag bor i stuga 19 med Lina och Saga. Jag åkte hit med mina kompisar Nicole, Saga, Sara, Lina, Amanda och Linnea. Lägret äger och jag vill aldrig åka hem! Men jag kommer helt klart tillbaka nästa år.

Amanda och Viva

Amanda och Viva

Amanda, 15 år.
Hej, jag heter Amanda och jag är 15 år. Jag går på hoppläger v.26 med mina kompisar. Jag har bästa Vieve (Viva). Hon är så fin och gör alltid sitt bästa. Det är första gånger jag är på Grällsta och jag älskar det. Lina är en jättebra tränare och jag har lärt mig mycket av henne! Jag bor i stuga 20 med Sara och Saga. Jag kommer definitivt tillbaka och jag ser fram emot det. Tack! <3