Sofia och Tom

Sofia och Tom

Hej jag heter Sofia och är 14 år gammal. Jag har ridit på Tom under denna vecka. Han är jättebra på att hoppa och väldigt snäll. Vi har haft Agnes som tränare. Hon är jättesnäll och håller roliga ridlektioner. Jag ska åka hit nästa år också, har haft en jätterolig vecka!

Mariel och Bigota

Mariel och Bigota

Hej jag heter Mariel och är 13 år gammal. Under den här veckan har jag haft ponnyn Bigota. Hon är jättesnäll och hoppar allt. Vår tränare Agnes och alla andra människor här är jätteroliga. Jag vill komma tillbaka nästa år.

Hedda och Tramp

Hedda och Tramp

Hej, jag heter Hedda och är 14 år gammal. Under denna vecka har jag ridit ponnyn Tramp och det har varit jätteroligt. Han har varit ganska busig men han är så rolig att rida, särskilt i hoppningen. Vi har haft Agnes som tränare och hon har gjort alla ridlektioner till de bästa, kommer sakna att rida för henne. Kommer helt klart åka hit nästa år. Så rolig vecka!

Emma och Calle

Emma och Calle

Hej, jag heter Emma och är 13 år gammal. Jag har ridit hästen Calle under den här veckan. Han är lite knäpp men annars är han jättekul. Vi har haft Agnes som tränare, hon är jättebra och snäll. Hennes ridlektioner är jätteroliga.

Amelie och Kropek

Amelie och Kropek

Hej, jag heter Amelie och jag är 13 år gammal. Under denna vecka har jag haft hästen Kropek som jag tycker jättemycket om. Han är väldigt bra på att hoppa och är väldigt charmig. Vi har haft tränaren Agnes som är jättebra verkligen. Hon tänker alltid på hästens bästa vilket är jättefint. Jag har verkligen haft jätteroligt den här veckan.