Sanna och Beny

Sanna och Beny

Hej! Jag heter Sanna och är 12 år, det var mitt första år här på gården. Jag red en C-ponny som heter Beny. Han är en snäll, söt och rolig ponny som hoppar jättefint så fort man har ett bra tempo. Jag är jättenöjd med veckan och kommer definitivt tillbaka nästa år igen!

Maja och Polon

Maja och Polon

Jag heter Maja Mouritsen Mäkele. Jag är 12 år. Min ledare var Nora. Hon är superbra och snäll. Hästen jag fick var Polon. Han är superfin och gosig, lite pigg men det går att reglera hans tempo. Han tar stora språng över hindrena men det har jag löst nu. Vi har badat med och utan hästar och haft spökkväll. Jag har haft superkul och kommer nästa år igen.

Lizette och Krokodyl

Lizette och Krokodyl

Jag heter Lizette Söderlind och är 13 år. Det var första gången på Grällsta och jag gick på hoppläger. Jag bodde i stuga 10 tillsammans med Ebba. Jag har ridit för Nora, och har haft ponnyn Krokodyl. Han var mysig att pyssla med och rolig att rida. Det har varit en rolig vecka med mycket lekar

Kristin och Mama-Mia

Kristin och Mama-Mia

Mitt namn är Kristin. Jag red på Mama-Mia. Hon var jättesnäll och ville alltid ha godis. Hon var superrolig att rida. Jag bodde i stuga 11 under tiden jag var här på hopplägret. Nora har varit min ledare och hon är jättesnäll och har bra och roliga ridlektioner. Det har varit superkul att vara här och jag har lärt känna många nya vänner. Jag skulle mer än gärna vilja komma tillbaka hit till Grällsta igen. Det jag kommer sakna mest är alla nya vänner och ledare, och såklart Mama-Mia och de andra hästarna.

Karin och Stig

Karin och Stig

Hej, jag heter Karin och jag är 12 år. Jag red på Goliat/Stig. Min ledare heter Nora, Goliat var rolig att rida och han älskade att bada. Jag bodde i stuga 11 med Jennifer och Kristin. Jag var på hopplägret. Goliat var lite seg men det var kul ändå.

Julia och Sina

Julia och Sina

Jag heter Julia och är 12 år gammal. Det här är andra gången jag är på Grällsta. I år hade jag Sina, hon är jättebra men lite seg. Jag var här med min kompis Alma och vi bodde i Stuga 13. Först red jag för Lina men sen bytte jag så jag red för Nora. Vi har badat med hästarna och haft shettisagility. Jag kommer absolut tillbaka nästa år.

Jennifer och Donn

Jennifer och Donn

Jag heter Jennifer Johnson och är 13 år. Min ledare var Nora. Hon är snäll och omtänksam. Jag fick hästen Donn, han är brun med typ små vita ”prickar”. Han är rolig att rida och busig. Vi har badat med hästarna, hoppat trippelbarr och en massa kul!

Felicia och Bass

Felicia och Bass

Hej jag heter Felicia Stridsberg och är 11 år. Jag hade hästen Tramp först men sen ramlade jag av två gånger och då bytte jag till Bass <3 Bass är helt underbar och den bästa hästen som bor på jorden. Vi hade ledaren/tränaren Nora och hon var jättebra! Grällsta är det ridläger som jag är mer än nöjd med. Jag lovar att jag kommer tillbaka nästa år och då kommer jag önska BASS!

Ebba och Neffe

Ebba och Neffe

Jag heter Ebba Flodén och är 13 år. Nora var min ledare. Hon är jättesnäll och bra. Det här var första gången på Grällsta och jag hade hästen Neffe. Han är gullig och bra att rida. Vi har badat med hästarna, haft shettisagility och gjort massa andra roliga saker. Jag bodde i stuga 10 tillsammans med Lizette.

Alma och Tom

Alma och Tom

Hej, jag heter Alma och jag är 13 år gammal. Jag var på hoppläger vecka 25 för Nora. Nora är världens bästa ledare, alltid så glad och snäll. Jag har ridit världens bästa Tom. Han är världens snällaste och roligaste att hoppa. Jag och Julia bodde i stuga 13. Denna vecka har varit bäst. Nästa gång jag kommer ska jag önska Tom. Om ni får honom får ni världens bästa ponny. Kommer sakna Tom och Nora massor <3