Tilda och Aramis

Tilda och Aramis

Hej, jag heter Tilda och jag är 13 år. Jag har ridit Aramis den här roliga veckan, det är mitt tredje år här på sköna gröna Grällsta. Jag bor i stuga 15 med Moa & Thea. Det roligaste med veckan var våran barbackalektion som bestod av balanshoppning, vi hoppade utan att hålla i oss samt sjunga en bit av en låt. Jag har träffat många underbara tjejer under denna vecka och haft världens bästa ledare Felle <3 Tack Grällsta för denna gång, men stannar faktiskt 1 vecka till, puss & hej <3

Thea och Oda

Thea och Oda

Hej, jag heter Thea och är 13 år. Det här är mitt första år på Grällsta och jag går på 2-veckorslägret med min syster Moa. Jag bor i stuga 15 med Tilda och Moa. Jag rider Oda <3 Hon är väldigt snäll att rida men svår att fatta galopp på. Oda är matgalen och om hon har mat i spiltan så är hon nöjd men annars är hon lite sur, vilket visade sig när hon sparkade mig på benet. Den roligaste lektionen hittills har varit barbackalektionen, vi satt i damsadel (fast utan sadel då), vi galopperade med knutna tyglar utan händer och så hoppade vi. Oda pruttade över hindret för att få lite extra fart. Våran grupp heter Felles Skatt men vi kallas även "the savage squad". Tack för mig.

Sanne och Ametyst

Sanne och Ametyst

Hej. Jag heter Sanne och är 13 år. Jag bor med två andra i stuga 4. Det här är första året jag är på ett ridläger och jag gillar det här lägret väldigt mycket. Jag gillar ridgruppen jag går i och ridlektionerna är roliga. Felle, vår ledare, kallar oss för Felles Skatt. Jag rider Ametyst den här veckan och han är snäll, pigg, gillar att hoppa men vägrar att bada. Ametyst står i hagen Bäck så man måste gå ganska långt på morgonen och innan middagen (men jag gillar det). På de 6 åren jag har ridit har jag bara ramlat av 2 gånger men efter en vecka på det här ridlägret så har jag redan ramlat av 3 gånger. Ametyst är en av de snällaste hästarna jag har ridit och det är jättekul här.

Moa och Markus

Moa och Markus

Hej, jag heter Moa och är 15 år. Det här är mitt första år på Grällsta Ridcenter. Jag rider en häst som heter Markus. Han är väldigt snäll och väldigt lugn, men blir väldigt glad när vi rider ut vilket är väldigt roligt. Jag sover i stuga 15 med min syster Thea och vår kompis Tilda. Det absolut bästa med den här veckan har varit att jag vågat hoppa högre än vad jag trodde jag vågade eftersom jag inte hoppat på flera år. Det var också roligt att hoppa barbacka. Det absolut roligaste var alla kompisar och Felle. Felle är bäst!

Lizhen och Filip

Lizhen och Filip

Hej människor, jag heter Lizhen och det är mitt första år här. Jag rider Filip och det är hans första år också. Eller tja, han har varit här i ett år men jag menar första sommaren. Jag bor i stuga 4 med en 00:a som heter Alma och en 04:a som heter Sanne. Så nu är det tråkiga över. Nu ska jag berätta om när jag ramlade av på barbackan. Vi skulle galoppera och jag hade aldrig gjort det och så ramlade jag av på staketet. Jag landade på ryggen och det såg ut som om jag dog, har jag hört. Sedan så ramlade jag ned på marken. Felle trodde att jag hade skadat mig men sen så började jag skratta.

Lisa och Bigota

Lisa och Bigota

Hej jag heter Lisa och jag är 13 år. Det är mitt första år här och jag gillar allt supermycket. Jag bor med en annan tjej (Erica) och vi bor i stuga 5. Jag går på allmänna ridlägret och jag rider Bigota. Vi rider för Felle och hon är jättebra. Bigota (den bästa hästen) höll på att bocka av mig ifrån sandtaget. Bigota badade och jag blev blöt på hela kroppen. Det här varit superroligt här! <3

Erica och Edd

Erica och Edd

Hej! Jag heter Erica och är 13 år nu. I början av veckan fick jag reda på att jag skulle dela stuga 5 med Lisa. Hon är jättesnäll och läser godnattsaga till mig så attjag ska sova, för annars så är jag uppe haha. Senare fick jag reda på att jag skulle få rida Edd. Han hade jag förra året. Han är jättesnäll och snabb. Jag har bara ramkat av 3 gånger! Det var på barbackan när han skenade. Vi hade Felle och hon är bäst! Hon är såå rolig och snäll! Hon lär mig jättemycket nya saker 🙂 På tisdagen fyllde jag 13 år. Då åt vi tårta på kvällen som min mamma hade skickat. Alla fick smaka. Edd älskar bada. Han gick ner i vattnet och sedan la han sig ner, haha. Det är jättegod mat här. O”boyen är jättegod! Felle är perfekt och superbäst och supefantastisk, när hon inte är arg. Kiosken är också bra och kioskisarna är jättebra, dom säger alltid vad som är gott och inte. Jag ska gå på ett läger till i sommar. Då vill jag ha Edd igen. Jag kommer åka tillbaka hit igen för GRÄLLSTA ÄR BÄST!!

Alma och Keso

Alma och Keso

Hej, jag heter Alma Hedström och jag är 17 år. Det är mitt nionde år här på Grällsta. I år började jag med hästen Figaro men bytte senare till Keso. Han är jättesnäll och duktig när han lyssnar. Jag bodde i stuga 4 med Lizhen och Sanne. Vi hade Felle som ledare, hon är jättesnäll, rolig och helt klart bäst. Jag har haft jättekul denna vecka. Jag kommer sakna allt och alla på Grällsta Ridcenter.