Mirjam och Krokodyl

Mirjam och Krokodyl

Hej! Jag heter Mirjam och ska fylla 13 år. Jag fick bästa Krokodyl. Han var superbra och jag klickade med honom. Kroko tappade och sko och då fick jag rida Oda istället. Oda var en pigg och härlig ponny som gillar att hoppa. Jag och Oda klickade inte direkt men vi är ett bra team. Vi hade världens bästa Lina som ridlärare. Allt vi gjorde var superkul men det roligaste var hopplektionerna och leklektionerna. Allt har varit fantastiskt den här veckan jag har haft väldigt roligt. Jag åkte hit med Lovely, Elsa och Lovisa och sen träffade vi Julia som också var på lägret. Det här var första året jag var här och jag kommer absolut tillbaka nästa år. Vi bodde i stuga 8. Tack för bästa veckan. Världens bästa ponnysar! Världens bästa ledare!

Lovely och Bass

Lovely och Bass

Hej! Jag heter Lovely och ska fylla 13 år. Jag hade bästa Bass <3 Det var andra gången jag var på GRC. Jag har varit på hoppläger med Lovisa, Mirjam och Elsa och träffade Julia här. Vi bodde i storstuga 8. Det roligaste var leklektionerna och hoppningen såklart. Hejdå!

Lovisa och Aramis

Lovisa och Aramis

Hej jag heter Lovisa och ska fylla 13 år. Jag skulle ha tagit med mig min häst men istället fick jag Aramis. Det här var första gången och var på hoppläger med Lovely, Elsa, Mirjam och Julia 🙂 Det har varit superkul och särskilt på leklektionerna. Jag kommer såklart nästa år! Jag bodde i stuga 8!

Julia och Polon

Julia och Polon

Hej jag heter Julia och jag är 14 år och det här är min sjunde gång på Grällsta. Jag har haft Polon hela veckan och han är bäst. Vi har haft världens bästa Lina som ledare. Det bästa med Grällsta är att man lär sig mycket och att det är bra. Det sämsta är att man inte kan vara här året om. Jag har bott i stuga 8 med Lovisa, Lovely, Mirjam och Elsa. Det har varit en jättebra vecka och jag kommer såklart tillbaka nästa år.

Elsa och Donn

Elsa och Donn

Hej! Jag heter Elsa och ska fylla 13 år. Jag kanske skulle haft med mig min egna häst men det blev inte så. Istället fick jag finaste Donn. Han var jättebra, de första dagarna var han lite envis. Vi har haft Lina som ledare och hon var världens bästa. Förutom hoppningen var leklektionerna roligast. Detta har varit min första gång på Grällsta, det har varit jättekul. Jag kom hit med Lovely, Mirjam och Lovisa. Jag bodde tillsammans med Lovely, Mirjam, Lovisa och Julia i storstuga 8. Tack för bästa veckan! //Elsa

Elev 2017, Vecka 24 – ID1367

Hej! Jag heter Mirjam och ska fylla 13 år. Jag fick bästa Krokodyl. Han var superbra och jag klickade med honom. Krocko tappade en sko och då fick jag rida Oda istället. Oda var en pigg och härlig ponny som gillade att hoppa. Jag och Oda klickade inte direkt men vi är ett bra team. Vi hade världens bästa Lina som ridlärare. Allt vi gjorde var superkul men det roligaste var hopplektionerna och leklektionerna. Allt har varit fantastiskt den här veckan och jag har haft väldigt roligt. Jag åkte hit med Lovely, Lovisa och Elsa. Sedan träffade vi Julia som också var med på lägret. Det här var första året jag var här och jag kommer absolut tillbaka nästa år. Vi bodde i stuga nummer 8. Tack för bästa veckan! Världens bästa ponnysar! Världens bästa ledare! <3

Elev 2017, Vecka 24 – ID1367

Hej! Jag heter Lovely och ska fylla 13 år. Jag hade bästa Bass <3 Det var andra gången här på GRC. Jag var på hoppläger med Lovisa, Mirjam och Elsa och träffade Julia här. Vi bodde i storstuga 8. Det roligaste var lektionerna och såklart hoppningen. Hejdå!

Elev 2017, Vecka 24 – ID1367

Hej jag heter Julia och är 14 år. Det här är min sjunde gång på Grällsta. Jag har haft Polon hela veckan och han är bäst. Vi har haft världens bästa Lina som ledare. Det bästa med Grällsta är att man lär sig mycket och har det bra och det sämsta är att man inte kan vara här året om. Jag har bott i stuga 8 med Lovisa, Lovely, Mirjam och Elsa. Det har varit en jättebra vecka och jag kommer såklart tillbaka nästa år.

Elev 2017, Vecka 24 – ID1368

Hej! Jag heter Elsa och ska fylla 13 år. Jag kanske skulle haft med mig min egna häst men jag gjorde aldrig det. Istället fick jag finaste Donn. Han var jättebra, dom första dagarna var han ganska envis. Vi har haft Lina som ledadre, hon är världens bästa. Förutom hoppningen var leklektionerna roligast. Detta har varit min första gång på Grällsta. Det har varit jättekul. Jag kom hit med Lovely, Mirjam och Lovisa. Jag bodde tillsammans med Lovisa, Mirjam och Julia i storstuga nr 8. Tack för bästa veckan! //Elsa <3

Elev 2017, Vecka 24 – ID1368

Hej jag heter Lovisa och ska fylla 13 år. Jag skulle ha tagit med mig min häst men istället fick jag Aramis. Det här var första gången och var på hoppläger med Lovely, Elsa, Mirjam, Elsa och Julia! 🙂 Det var superkul och särskilt på lektionerna. Jag kommer såklart nästa år! 😀 Jag bodde i stuga 8!