Oliver och Rocky och Carino

Oliver och Rocky och Carino

Oliver Hardenborg
Tja jag heter Oliver och är 10 år. Jag hade Rocky och han var rolig. I onsdags så lurade Hanna mig och hällde jord i min mun. Jag spydde nästan efter det. Det var på lekarna då vi lekte kubb. Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi hoppa hinder. Men följ mig på instagram: olivergrällsta eller oliver_hardenborg.

Elev 2016, Vecka 32 – ID1305

Filippa Paperin
Hej jag heter Filippa och jag är 13 år. Det här är mitt andra år på Grällsta och jag har ridit Iza. Förra året red jag Polon. Jag tycker Iza och Polon är lika bra men på två olika sätt. I år var första gången jag badade med en häst och det var superfluffigt. Även fast Iza inte ville bada men jag fick bada med Rusalka istället. Hejdå syns nästa år.

Elev 2016, Vecka 32 – ID1305

Alice Fahlen
Hellu, Alice här. Jag är 13 år och har varit här två år nu. I år så red jag Tom som förra året. Varje år har jag åkt hit med Filippa, Harald och Knut. I tisdags red vi och badade men Tom ville inte gå i så mycket så jag blev bara blöt om fötterna. Bye bye, ses om ett år!

Elev 2016, Vecka 32 – ID1304

Knut Lindell
Hej jag heter Knut, de flesta anser att jag är bråkig vilket jag troligen är. Den här veckan har jag haft jätteroligt. De flesta tror att jag har gått runt och bankat på stugorna vilket jag inte har gjort. Ses nästa år!

Elev 2016, Vecka 32 – ID1304

Felicia Eketjäll
Hej jag heter Felicia och jag har gått i den Allmänna gruppen/lägret. Jag har haft med egen häst som heter Balou. Jag har ridit i 10 år och jag är 12 år haha. Jag gillade gymkhana det var jätteroligt. Jag skulle verkligen vilja komma hit nästa år med min syssling, vi sparar och så ska vi önska det i present nästa år igen. Jag har hittat jättebra kompisar här. Min häst är världens bästa och jag tycker om typ allt i ridning men jag tycker inte om när hästen är seg eller inte förstår. Då blir jag lite irriterad. Alla i min ridgrupp är jättesnälla. Hoppas jag kommer hit till Grällsta nästa år. Min ridgrupp är jag, Knut, Harald, Oliver, Filippa och Alice. Min ridlärare var bäst. Hejdå alla hoppas ni har det bra här på Grällsta för det hade jag!

Elev 2016, Vecka 32 – ID1305

Harald Lindell
Hej jag heter Harald, jag är 13 år och detta är mitt andra år här. Jag har ridit Rusalka och hon var bra. Jag hade önskat att rida mer men det var bra här i alla fall.