Elev 2016, Vecka 24 – ID1307

Maya
Hej! Jag heter Maya och är 11 år. Jag har haft Listek och han är rolig och busig! Vi har haft det roligt på lägret. Vi har ridit och badat i sandtaget och Listek la sig ner och rullade sig så jag satt av i vattnet. Mina ridskor är fortfarande blöta så jag har ridit i mina stövlar (inte kul).

Elev 2016, Vecka 24 – ID1307

Isabelle
Hej! Jag heter Isabelle och jag har varit på Grällsta den 11/18 och det här ridlägret har varit jättekul. Min ponny har varit Benny, han var jättesnäll och jättegullig. På ridlägret har vi badat med hästarna och vi har hoppat barbacka med båda händerna i luften. Det var jätteroligt! Jag kommer sakna Grällsta ridcenter. Jag hade Felicia som ridlärare men innan det hade jag Alba. Jag kommer sakna Benny, alla kompisar och Felicia. Alba åkte hem för att hennes bror skulle opereras. Mitt lognamn var Ponny Pirates. Beny!!

Elev 2016, Vecka 24 – ID1307

Alma
Hej! Jag heter Alma och jag har haft Dublin, han är vit med bruna fläckar. Vi har haft Felicia och hon var super bra. Vi har ridit dressyr, hoppning, barbaca och vi har badat med hästarna. Tack Grällsta för den här veckan!

Elev 2016, Vecka 24 – ID1308

Nora
Hej! Jag heter Nora och jag red Krokodyl och han är bäst. Jag har haft Felle och hon var super bra! Vi har haft jätterolig hoppning och dressyr. Vi var och badade med hästarna i sandtaget. Min häst Krokodyl bockar och är busig, men det är bara kul. Krokodyl är jätte mysig och rolig. Jag var här förra året och då hade jag också Krockodyl. Vi hoppade med händerna ut barbacka. Jag trycker att det är självklart att man kommer hit nästa år. LOVE YOU KROKODYL!