Elev 2016, Vecka 32 – ID1300

Hejhej! Jag heter Louiza och är 14 år. Detta läger har jag haft Musse. Jag har varit på Grällsta i 3 år nu med Matilda, Ebba, Sandra, Nora. Detta har varit asbra och jag längtar till nästa år. Rebecka har varit en jättebra ridlärare och jag är säker på att de andra tycker så också! See ya next year! Louiza

Elev 2016, Vecka 32 – ID1300

Hej! Jag heter Ebba Källgren. Jag gick allmänt v. 32 2016. Jag hade hästen Kropek och han är världens snällaste häst men han var lite stor. Jag har varit här två år innan och jag kommer komma alla år framåt. Jag hade Rebecka som ridlärare och hon var superbra. Fast vi var så många på banan så det var svårt att få plats. Jag bodde i stuga 12 med Matilda, Louiza och ELin. Det roligaste på hela lägret var hoppningen. Jag hyrde Bus i vintras men i år hade Matilda henne. Jag kommer komma tillbaka, tack och hej!

Elev 2016, Vecka 32 – ID1300

Hej alla underbara, jag heter Matilda och detta läger har jag haft Bus. Det är mitt 4:e år på GRC och även mitt 4:e år på Bus. Vad skulle jag gjort utan GRC? Jag har haft Rebecka och hon är en jättebra ridlärare för hon förstår verkligen hur vi unga vill ha våran coachning.
Jag älskar våran ridgrupp för att vi är bäst och jag älskar mina fina stugkompisar (Louiza, ebba och Elin). Jag kommer tillbaka! Älskar er.