Elev 2015, Vecka 34 – Helena(11)

Helena Nyström

En sammanfattning av Grällsta:
Hundar, hoppning, rida ut, sol, varmt, travbommar, grimma, borste, roligt, stuga, galopp, hage, bra gäng, kul, hink, stall, mockning, fodring, flugor, hästar, skritt, spilta, hovkrats, sadel

Ridläger sommaren 200015 Grällsta.

Elev 2015, Vecka 34 – ingrid

Ingrid NilssonEtt roligt och trevligt läger. Att träffa nya vänner och lära sig nya saker är härligt. Bra ridgrupp och tur med vädret hade vi! ””Keso”” passade mig väldigt bra! 🙂 Att trava och hoppa över hinder var kul. Lärde mig att tränsa och sadla samt att väga hö och ge vatten. Härliga valpar fanns här! Mysig stuga som jag delade med min syster Eva. Bra mat hade vi också, även trevlig instruktör. Min syster Eva var med mig hela lägret!

Elev 2015, Vecka 34 – Josefine(2)

Josefine AhlHäst: Kropek
Ledare: Sara
Roligast: Rida, trava, galoppera, gosa med hundar
Lärt mig: Sadla, träna, mer trav, galopp
Stuga: Storstuga nr8 där jag delade rum med Linn och Ulrika
Övrigt: Perfekt väder, önskar längre lägerperiod, hänga med vänner var kul

Elev 2015, Vecka 34 – Lisa(2)

Lisa SchenströmJag heter Lisa Schenström och är 29år. Kommer ifrån Västerås. Jag har ridit Kropek och han var jättesnäll. Jag tyckte de var roligast att galoppera och hoppa. Galopperade själv med Kropek vilket var kul! Jag har utvecklat min ridning. Bodde i stuga 20 själv. Jag hade Sara som ridlärare, hon var bra. Detta var min första gång på ridläger här!

Elev 2015, Vecka 34 – Louise

Louise Lundström WighMin häst var Mon Cherie. Jag hade Sara som ledare. De roligaste är att galoppera och hoppa är också roligt.

Elev 2015, Vecka 34 – Lovisa(5)

Lovisa LindahlSammanfattning av lägret:
Burta är rolig att rida, trava är kul, galoppera är kul, hoppa kryss är kul, delar stuga med ny kompis, trevligt läger, träffade Ingrid igen

Elev 2015, Vecka 34 – Ulrika

Ulrika NyströmHej jag heter Ulrika Nyström. Jag är snart 21år och har en häst som heter Burta. Jag gillar hundar, hästar och katter. Jag tycker att det är jätteroliga och underbara människor, vänner och djur. Bor i stuga 8 med Linn och Jossan. Jag tycker att det är kul att träffa folk! Att umgås är viktigt. Lära mig rida och pyssla med hästar är de roligaste. Sara är kanonbra ledare!