Wilma och Zula

Wilma och Zula

Jag heter Wilma Brunnberg.
Jag är 13 år gammal.
Jag har ridit Zula och det är världens bästa häst.
Jag har bott i stuga 8 en av storstugorna.
Jag var i samma ridgrupp som Ella,Agnes,Alva och Mia. Jag kommer att sakna alla jättemycket och vi har haft jätteroligt.
Vi hade Rasa som ledare och hon har varit jätte bra.
Vi har haft SUPERROLIGT.

Mia och Sina

Jag heter Mia Thorén. Jag är 18år och har bilat ner från Umeå. Jag har bott i stuga 8 med resten av hoppisarna. Jag red i träningshopplägret med Sina. Hon var lite seg men väl framme riktigt fin. En riktig myshäst.

Ella och Oda

Jag heter Ella Kennebäck. Jag är 12 år och ska fylla 13 i Oktober. Jag har ridit Oda, hon är bäst. Jag älskar rosa och nästan allt, speciellt mat. Jag har bott i stuga 8 med bästa Agnes, Mia, Wilma och Alva. Allt har varit så kul! P.s. Jag kommer att sakna allt!

Alva och Neffe

Alva KennebäckHej jag heter Alva och jag rider Neffe. Jag red Listek först men ville jobba på min sits och inte på mitt driv så jag bytte till neffe. Jag är 14 år. Vi har Rasa som ridlärare och hon är bäst. Vi har hoppat mycket och jobbat med svängar det har varit superkul.Rasa, Agnes, Mia, WIlma och Ella är bäst.
P.S. jag har haft det skitkul och väntar tills nästa år.

Agnes och Hazena

Agnes och Hazena

Agnes SandbergHejsan! Jag har ridit Hazena. Hon var bäst! Förra året var jag här och jag hade Gazela. Men Hazena var såå mycket bättre. Hon är en trevlig och rolig ponny. Jag var här v.33 och hade Rasa som ridlärare.Jag gick på träningshoppläger och jag sov med Ella, Alva, Mia och Wilma. Vi sov i stuga 8. Jag har har hart det jättekul här! Kommer sakna Grällsta super mycket! Hejdå…