Wilma och Kroko

Wilma och Kroko

Hej jag heter Wilma och var här v32. Jag var här med min kompis Maja och min mamma Hanna. Jag har ridit Kroko, Listek och Beny. Kroko var allra bäst! Jag vann rykttävlingen med finaste Kroko. Jag hade Evve som ledare! Det var roligast med barbacka och hoppning! Hejdå!!

Maja och Kroko

Maja och Kroko

Hej jag heter Maja och jag var här v32. Jag var här med min mamma Karin och vi var på familjelägret. Min favorithäst var Kroko. Jag hade Evve som ridlärare.. Hejdå Grällsta! <3

Lava och Listek

Lava och Listek

Jag heter Lava. Jag har lärt min massor. Jag red Listek, Mysza, Gera och Beny. Men min favorithäst var Gera.

Katja och Beny

Katja och Beny

Hej jag heter Katja och är 5,5år gammal. Jag var här på familjeläger med min mamma Lena. Vi var här v32 2015. Jag har ridit Iza, Listek, Kroko och Mysza! Min favorit var nog Listek. Kroko kommer andraplats! De var roligast att rida slalom. Mina ledare var Evve, Julia, Frida och Livia.
Hejdå Grällsta! <3

Elin och Tom

Elin och Tom

Hej!
Jag heter Elin och är 11år gammal. Det är mitt första ridläger på Grällsta. Jag är på familjelägret med min mamma v32. Jag red Palle, Beny och Tom. Jag älskar honom, han är bäst! Vi har badat typ varje dag. (i poolen) Jag hade Evve som ledare och vi hette Evves hästtjejer. De roligaste denna vecka var att hoppa. Jag har haft den bästa veckan med min bästa mamma!