Wilma och Polon

Wilma och Polon

Wilma Kraft


Hej! Jag heter Wilma och jag har ridit Polon, och jag hade Rasa som ridlärare. I början bodde jag i stuga 9 men sen flyttade jag till stuga 8, och jag bodde med Indra, Tilde och 4 andra tjejer. Jag har varit här 3 år tidigare och kommer självklart tillbaka nästa år!

Tindra och Oda

Tindra och Oda

Tindra Liljekvist



Hej! jag heter Tindra och är 12 år. Jag var här på hopplägret. Vi hette Rasas glittriga zebror. Rasa var jätte snäll och bra. Vi hade dåligt väder nästan hela veckan. Jag hade Oda. Hon var super snäll.

Tilda och Hazena

Tilda och Hazena

Tilda Ojamäe Bergkvist



Halloj! Jag heter Tilda och är 11 år. Jag hade Hazena, väldigt pigg helt enkelt! Jag var här på grymma Grällsta v.29 och grymma ledaren Rasa! Jag bodde i stuga 10 med 3 andra. Jag gick hopplägret det va riktigt roligt även fast jag trilla av 1 gång! Kommer gärna tillbaka fler gånger. Jag har ridit i hoppgrupp i snart 1 år satt ja, jag älskar att hoppa men dressyr de funkar ju det med! Jätte bra läger!

Nellie och Beny

Nellie och Beny

Nellie Tångeryd



Hej jag heter Nellie,jag är 11 år och har ridit i snart 7 år.
Hästen jag har denna vecka heter Beny.
Vi har en jätte snäll ledare, hon är jätte bra, positiv och bestämd.
Det roligaste denna vecka var att hoppa mur.
Jag bor i stuga 8, tillsammans med 6 stycken tjejer.
Jag kommer tillbaks nästa år.

Emma och Sina

Emma och Sina

Emma Andersen



hej jag heter Emma och jag var här v.29
jag red Sina. jag bodde i stuga 10 med Elsa, Tilda, Tindra.
jag trivdes jättebra här och skulle tycka det va kul att komma tillbaka.
jag hade Rasa som ledare vilket var roligt.

Elsa och Bigota

Elsa och Bigota

Elsa Noren



Hej! Jag heter Elsa och är 15 år. Jag var med på hopplägret och hade Bigota. Hon var jättesnäll och jag lärde mig jättemycket! Hon var superduktig och tog hand om mig när jag tabbade mig. 🙂 Jag sov i stuga 10 tillsammans med Emma, Tilda och Tindra. Sara (a.k.a Rasa) var superbra och visste verkligen hur hon skulle göra för att jag skulle våga hoppa högre mm. Det var superroligt här på Grällsta och jag kommer gärna tillbaka nästa år!

Ebba och Max

Ebba och Max

Ebba Hagström


Hej! Jag heter Ebba och är 10 år. Jag hade Zula först men bytte till Max. Jag bor i Nyköping. Jag hade världens bästa ridlärare Rasa. Jag bodde i stuga 8. Med Meja,Leia och Nellie. Jag har haft jätteroligt och utvecklas. Kommer tillbaka nästa år!