Vera och Gera

Vera och Gera

Vera Asmundsson


Hej jag heter Vera och är 10 år. Jag gillade mest Gera på det här lägret. Det roligaste på det här lägret var när jag fick rida på Cyganek. Då red vi en väldigt rolig hinderbana. Jag tyckte att Rebecka var en väldigt bra ridlärare. Jag gillade också att rykta hästarna och sätta på sadel och träns. Det här ridlägret kommer jag minnas hela livet.

Stina och Kropek

Stina och Kropek

Stina Asmundsson


Jag heter Stina och jag är här på Grällsta familjeläger tillsammans med mina döttrar Vera-Tam och Disa-Thi. Tjejerna och helt nybörjare och jag red något år som barn. Vi har haft fantastiska dagar och lärt oss massor. Vi har gosat med gulliga hundvalpar, badat i poolen och fått nya vänner. Min häst var gentlemannen Kropek.

Nandi och Tarantella

Nandi och Tarantella

Nandi Moksnes


Jag är 33 år och har varit på familjeläger med min systerdotter Iris. Vi har haft det jättekul här och även mitt ridintresse från förr väcktes till liv. Jag red Tarantella, en elegant och stor dam på 180 cm.

Linnea och Gera

Linnea och Gera

Linnea Steiman


Hej jag heter Linnea och jag är 9 år gammal. Min favorit är Gera. Det roligaste på det här lägret är att rida och rykta dom och rida i skogen. Jag har haft en jättebra ridlärare, hon heter Rebecka.

Iris och Cyganek

Iris och Cyganek

Iris Dahlberg


Hej! Jag heter Iris. Jag kommer från Garphyttan. Jag tyckte om att rida Palle. Tack Rebecka!

Ellinor och Cockette

Ellinor och Cockette

Ellinor Steiman


Det har varit en toppen familjevecka här på Grällsta för mig (Ellinor som är en 50+are som inte ridit ordentligt på 35 år) och min dotter(Linnea) som är 10 år. Hon hade ridit en termin innan vi kom hit och nu är hon helt hästtokig!! Hon har provat alla små ponnyer men favoriten var Gera. Jag rider på Cockie som är helt underbart lugn i stallet och pigg att rida på. Alla på Grällsta har varit supertrevliga och snälla! Hundvalparna har också varit supermysiga. Imorgon åker vi hem till Stockholm nöjda med att ha utvecklats i vår ridning och efter att ha haft trevligt med nya vänner och mysigt tillsammans med min dotter. Vi gör helt klart om detta nästa år!

Disa-Thi och Gera

Disa-Thi och Gera

Disa-Thi Asmundsson


Hej jag heter Disa-Thi och jag är 7 år och min favorit är Gera. Det är min första gång jag är på ridläger. Jag har haft det jätteroligt!