Moa och Gazela

Moa och Gazela

Moa Franzen


Tjenis! Namnet var Moa och våran grupp heter Annas efterblivna dubbelhakor. Jag är 15 år och bodde i stuga 5 tillsammans med Emelie och Alma. Jag hade Gazela som alltid ställde upp i ridningen men kunde vara riktigt tjurig i spiltan. Anna som ridlärare, riktigt najs. Hon är jätteduktig på att lära ut och jättesnäll. Den här veckan har varit jätterolig och jag har träffat många härliga människor. XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.

Mikaela och Farsa

Mikaela och Farsa

Mikaela Magnusson


Tjenis! Namnet var Mikaela och jag är med i Annas efterblivna dubbelhakor. Jag rider Farsa. Jag sov med en tjej som heter Lovisa i stuga 6. Anna var den bästa ledaren. XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.

Lovisa och Question Bomb

Lovisa och Question Bomb

Lovisa Nyholm


Tjenis, namnet är Lovisa. Jag är 15 år gammal. Min grupp är Annas efterblivna dubbelhakor. Jag har ridit Tom, han är trevlig men lite seg. Jag har bott i stuga 6. XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.

Emma och Mysza

Emma och Mysza

Emma Korsheden


Tjenis, namnet var Emma och vår grupp hette Annas Efterblivna Dubbelhakor. Jag sov i stuga 4. Mysza var hästen jag red, hon var snäll men väldigt långsam. Anna var bäst. XOXO Annas Efterblivna Dubbelhakor.

Emelie och Pustynia

Emelie och Pustynia

Emelie Edberg
Tjenis! Namnet var Emelie och jag tillhör gruppen Annas efterblivna dubbelhakor. Jag red Valli som var väldigt fin och ställde upp på allt. Jag sov tillsammans med bruttorna Moa och Alma i stuga 5. Anna var den bästa ridläraren och jag har lärt mig mycket under denna vecka. XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.

Anja och Rocky

Anja och Rocky

Anja Lannby


Tjenis! Namnet var Anja och våran grupp heter Annas efterblivna dubbelhakor. Jag och min kompis som jag åkte hit med bodde i stuga 4 med två andra tjejer. Jag red Rocky som var jätteduktig på att hoppa men han var bra i dressyren också. Anna var bästa ledaren! XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.

Alma och Ballada

Alma och Ballada

Alma Hedström


Tjenis! Namnet var Alma och är 15 år. Våran grupp heter Annas efterblivna dubbelhakor. Jag sov i stuga 5 med Emelie och Moa. Jag hade Ballada, Hon är jättesnäll och duktig när hon inte försökte kasta av mig på barbackan. Under veckan har jag haft otur och stukade min stortå på första dagen och skrikit aj varje dag. Jag kommer sakna Ballada. XOXO Annas efterblivna dubbelhakor.