Yona och Hazena

Yona och Hazena

Yona Cotton


Hej Jag heter Yona och jag red Hazena. Hon var fantastisk!! Det är andra året jag är på Grällsta och det är jättekul. Jag kom med Paulina och vi åt godis och myste med hundarna varje dag.

Paulina och Rocky

Paulina och Rocky

Paulina Bolska


Hej Jag heter Paulina och jag är 12 år. Jag red på Rocky och han är helt underbar att rida. Det var min första gång på Grällsta och jag vill gärna komma tillbaka hit nästa år igen. Jag hade Unn som ledare och hon är bäst. Vi hade Susan som ridlärare och hon är jätteduktig som ridlärare och jag kommer sakna alla jättemycket. Rocky är bäst, Unn är bäst och Susan är bäst!

Lovisa och Merlin

Lovisa och Merlin

Lovisa Wulff


Hej! Jag heter Lovisa Wulff och är 11 och ett halvt år! Jag hade med min egna häst Merlin. Han är 6 år och älskar att hoppa. Jag hade Unn som ledare. Det var min första gång jag var här. Jag åkte hit med min kompis Ella!

Julia och Polon

Julia och Polon

Julia Solen


Hola! Jag heter Julia å jag är 12-13 år. Det är min femte gång på Grällsta. Jag har haft Polon hela veckan och han är sjukt bra!!! Kommer tillbaka och då ska jag ha Polon. Hejdå!!

Emilia och Maximus

Emilia och Maximus

Emilia Vettese


Hej Jag heter Emilia och jag är 13-14 år. Jag red Musse och han var bäst av alla! Tyckte jag i alla fall. Unn var världens bästa ledare och jag kommer sakna både henne och alla i gruppen. Jag har ätit alldeles för mycket chips och godis under denna vecka. Detta var mitt första år på Grällsta och jag är säker på att jag kommer tillbaka igen!

Ella och Mishue

Ella och Mishue

Ella Seltborg


Hej, Jag heter Ella Seltborg. Jag kom hit med en kompis Lovisa. Jag har med en egen häst som jag bara har haft i ca 2 veckor. HOn är ett sto och heter Mishue men kallas för Mischan.