Sofie och Catch High

Sofie och Catch High

Sofie Rönnby


Jag heter Sofie jag är 14 år gammal. Jag red världens bästa Calle, och hadde världens bästa ledare Rasa. Kommer tillbaka nästa år!!!

Olivia och Mrozin

Olivia och Mrozin

Olivia Axe


Hej, jag heter Olivia och jag är 14 år gammal. Jag red bästa Morris och hade bästa ledaren Rasa. Jag var här v.28 och bodde i stuga 12 med Sofie. 🙂 Kommer tilbaka nästa år!!!!

Olivia och Pinia

Olivia och Pinia

Olivia Åhman


Hej! Jag heter Olivia och det är andra året jag är här. Jag hade världens bästa Pinia igen. Och vi hade den bästa ledaren Rasa!
Vi syns nästa år.

Ida och Czeslaw

Ida och Czeslaw

Ida Abrahamsson


Jag var på Grällsta vecka 28 och då hade jag Rasa som ridlärare. När jag kom hit fick jag Tycjan, men han blev halt. Då fick jag testa Ametyst, men vi passade inte och jag ramlade dessutom av. Men sen på måndagen så fick jag Czeslaw(Keso). Honom passade jag bättre med, bara det att han är ganska seg, så man måste smacka på honom.
Jag trivdes på Grällsta, men jag vet inte om jag kommer tillbaka just nästa år, men jag kommer komma tillbaka en gång till.

Emma och Farsa

Emma och Farsa

Emma Wassdahl


Hej, jäg är 15 år och bodde i stuga 11 med tre andra. Min häst heter Farsa och är snäll men kan vara lite krävande ibland. Hon har konstig hoppstil och är jobbig i dressyr, men jag gillar henne ändå. Vi hade Rasa som ledare och hon är bäst. Vi hade dåligt väder hela tiden men v var ”glada” och red vidare. Kommer kanske tillbaka nästa år.

Elin och Bigota

Elin och Bigota

Elin Hakonen


Hej! Jag heter Elin och jag var här v. 28 med min kompis Ida. Vi bodde i stuga 9 helt själva. Jag hade en häst som heter Bigota och hon är jättesnäll. Vi hade Rasa som ledare och hon är också jättesnäll. Allting har gått jättebra hela veckan förutom vädret, det har regnat nästan hela veckan. Jag kommer nog komma tillbaka nästa år igen och då blir det det fjärde året jag har varit här!