Elev 2015, Vecka 28 – Aramis(34)

Alva Larsson


Hej jag heter Alva och är 12 år. Jag har ridit i ungefär 4 år på ridskola. Jag var här v.28 och red Aramis. Det har varit jättekul att rida honom. Han är jättebra på både hopp och dressyr. Men ibland var han lite busig. Alla lektioner har varit superroliga hela veckan. Jag har haft Linda som ledare. Hon är jättesnäll och en väldigt bra ridlärare. Jag kommer såklart komma tillbaka!

Elev 2015, Vecka 28 – Edd(25)

Julia Piwowar


Hej jag heter Julia och är 12 år gammal. Jag har ridit i fem år och ska börja mitt sjätte år efter sommaren. Jag fick Edd. Edd är en jätterolig häst att rida. Min ledare heter Linda. Hon är en jättebra ridlärare.

Elev 2015, Vecka 28 – Emil(24)

Oliver Hardenborg


Hej jag heter Oliver och jag är 9 år och har ridit Emiliek. jag har haft Linda som ledare. Jag tycker att Agnes är den bästa Kioskisen.

Elev 2015, Vecka 28 – Izyda(11)

Sara Söderberg


Hej jag heter Sara Söderberg och är 10 år. Jag rider på hästen Iza som är jättegullig men lite sur och bångstyrig. Jag har Linda som ledare. Det är mitt första år på Grällsta och jag har ridit i 4 år. Spökkvällen var jätteläskig för när vi gick till stugan sprang någon runt. Jag vill gå på Grällsta igen.

Elev 2015, Vecka 28 – Max(27)

Jenny Hag


Hej jag heter Jenny Hag. Jag är 14 år gammal. Jag började rida Rusalka, men sedan fick jag rida på Max. Min ledare heter Linda och det har varit väldigt bra ridlektioner hela veckan. Det bästa var hoppningen.

Elev 2015, Vecka 28 – Mysza(13)

Alva Jämting


Hej jag heter Alva J och jag är 12 år gammal. Jag har ridit i ett halvt år. Jag red Mysza hela veckan. Hon var rolig att rida men hon var lite busig. Jag gillar att hoppa på lektionerna. Linda var min ledare. Hon var sträng, väldigt bra och rolig. Jag rider med Julia, Elin, Alva L, Sara, Oliver och Jenny.

Elev 2015, Vecka 28 – Tom(8)

Elin Walser


Hej jag heter Elin och är 13 år och har ridit i 8 år. Jag har ridit på Tom och han är den bästa hästen jag träffat för han är snäll, trevlig, mysig och gulligast i världen. Jag har haft Linda som ledare.