Julia och Vieve

Julia och Vieve

Julia Carlsson


Hej Jag heter Julia Carlsson och var här v.28 och jag hade Viva. Hon var bäst. Vi hade Lina som ledare, hon var också bäst, Grällsta är bäst och våran grupp är bäst. Nu ska jag dra ett skämt : Där är Elvis, Nej det var tolvis! Yolo swag, hejdå!

Jessie och Tramp

Jessie och Tramp

Jessie Bergman


Hej, Jag heter Jessie och var här v.28. Jag red Tramp och han var jättesäll. Vi hade ledaren Lina och hon var bäst. Det kommer att bli tomt när jag kommer hem för att man har ingen häst att ta hand om. Hejdå! Jag kommer tillbaka nästa år.

Hanna och Pomme

Hanna och Pomme

Hanna Enarsson


Hejsan! Jag heter Hanna och jag hade min egna häst. Min häst heter Pomme och är ett tolvårigt sto. Vi har haft Lina som ledare och hon har skrikit, tjatat och varit en väldigt kreativ lärare. Vi syns nästa år!

Filippa och Gazela

Filippa och Gazela

Filippa Larsson


Hej! Jag heter Filippa och jag hade Gazela. Jag var här v.28 och hade Lina som ridlärare. Lina var jättebra och jag har lärt mig mycket. Jag kommer att komma tillbaka nästa år!

Elsa och Beny

Elsa och Beny

Elsa BLomqvist


Helloj!
Mitt namn är Elsa och jag har ridit finaste Beny hela veckan. Eller ja, Han var inte så fin i början men mot slutet av veckan var han jättefin och mjuk. Jag bodde i stuga med Julia, Hanna och Filippa. Vi har haft finaste och bästa Lina som ridlärare. Hon har lärt mig väldigt mycket! Kommer tillbaka nästa år igen och hoppas på bättre väder.

Ella och Zula

Ella och Zula

Ella Andersson


Tjenare, Jag heter Ella och jag har ridit Zula v.28. Hon var superrolig, förutom när hon bet hål på Linas poncho fast då skrattade jag bara. Jag kommer hyra någon ponny (Zula) nästa sommar, även om jag måste gråta framför mamma vara extra snäll. Kommer sakna Lina för att hon har varit väldigt rolig och liiite konstig. Jag kommer tillbaka nästa år!