Wilgot och Bass

Wilgot och Bass

Wilgot Beronius


Hej jag heter Wilgot och jag är 8 år och jag hade Agnes, Evve och Dessi. Det bästa i veckan är att hoppa. Jag har varit här en gång.

Selma och Pakulik

Selma och Pakulik

Selma Wensman


Hej! Jag har ridit lilla Palle och fått honom att hoppa i galopp och travat och skrittat. Jag är 9 år och fick Dessi som ledare/lärare.

Melvin och Krokodyl

Melvin och Krokodyl

Melvin Nyqvist


Hej! Jag heter Melwin och jag är 7 år. Jag har ridit Krocko hela veckan. Agnes är en jättebra ridlärare, Evve är rolig och Dessi är bra på att hoppa. Jag kommer sakna Krocko och jag önskar att jag får honom nästa år. Jag hoppas att jag får Dessi, Agnes och Evve som ridlärare nästa år. Det bästa med den här veckan har varit att hoppa och galoppera. Jag tycker om att kratsa hovarna på Krocko också. Jag tycker om att sadla och tränsa Krocko också.

Maria och Kania

Maria och Kania

Maria Beronius


Efter drygt 30 år är jag tillbaka på Grällsta. (var här som barn -82,-83,-84). Fantastiskt härligt att få vara tillbaka, denna gång med mina tvillingar Wilgot och Ida. Allt är sig likt, dvs. mysiga hästar, härliga dagar och fantastiskt trevlig familj Hardenborg med alla ledare. Ni är fantastiska och man känner sig såå välkommen! Barnen verkar ha haft det underbart. Har inte sett till dom mycket under veckan. Tack för en trevlig vecka! / Maria Beronius(Red Kania)

Maria och Laki

Maria och Laki

Maria Lindström


VILKEN VECKA! Alla i familjen har gjort stora framsteg och haft superkul. Vi har även fått några nya djur på barnens önskelista och jag har fått lova att vi ska åka hit varje år. Inget svårt löfte. Tack Emmi för alla påhittiga och roliga övningar. Tack Susan för din skarpa blick, kloka kommentarer och fantastiska energi. Stort tack till Evve, Agnes, Dessi och alla andra för ert fantastiska handlag med mina barn. Och tack hela fam. Hardenborg för att ni gör det här möjligt. Kram Melvin, Leo och Maria

Leo och Cigge

Leo och Cigge

Leo Nyqvist


Tjena, Jag heter Leo och jag är 6 år. Jag har ridit Cigge! Mina ledare har varit Agnes, Evve och Dessi men jag har ridit för Evve. Det roligaste på veckan har varit att rida barbacka och att hoppa. Det har varit roligt att vara här och jag vill komma tillbaka nästa år!

Kim och Gera

Kim och Gera

Kim Normark


Hej, Jag är 8 år och jag heter Kim. Jag har inte varit här någon gång innan. Jag har Evve, Agnes och Dessi. Men jag har Agnes som ridlärare. Jag har ridit Bus och Gera.

Jenny och Kropek

Jenny och Kropek

Jenny Normark


Stort Tack till THE HARDENBORG FAMILY!
En fantastisk vecka. Ett extra stort tack till Evve, Agnes och Dessi, -Tror inte barnen kan ha bättre ridlärare, lägerledare och förebilder än er! Go girls!! Tack också till Emmi och Susan som tagit mig från totalt novis till att hantera skritt, trav, galopp, hopp, uteritt och skänkelvikning över min vildaste fantasi. Sist men inte minst Kropek- Tack för mycket gott samarbete. We”ll be back! Kramar Jenny, Kim och Alex Normark

Ida och Pakulik

Ida och Pakulik

Ida Beronius


Hej, Jag heter Ida, Jag kommer sakna min häst och han hette Palle. Mina ridlärare Evve (som är bäst), Agnes(som är en väldigt bra ridlärare) och Dessi (som är väldigt rolig och busar). Jag hoppas jag kommer tillbaka nästa år.

Helena och Markus

Helena och Markus

Helena Wensman


Hej! Vi har haft en rolig vecka! Det är vårt första familjeläger och det gör vi gärna igen! Hälsningar från Helena, Elsa och Selma

Elsa och Ronja

Elsa och Ronja

Elsa Wensman


Hej jag heter Elsa och jag är 6 år. Jag har ridit Ronja och hon är bra! Mina ledare har varit Agnes, Evve och Dessi men jag har ridit för Evve. Det roligaste på veckan har varit att rida ut! Jag vill komma tillbaka nästa år!

Elsa och Basia

Elsa och Basia

Elsa Eriksson


Hej, jag heter Elsa och jag har ridit Bus. Det här är andra gången jag är här och rider Bus. Jag gillar henne jättemycket. Under veckan har jag galopperat mycket och idag har jag hoppat. Agnes, Evve och Dessi var mina ledare och Dessi var min ridlärare. Jag har haft jättekul! Hejdå

Elev 2015, Vecka 28 – ID1251

Josefin Bergstedt


Tack för en toppenvecka!
Startade veckan som nybörjare och slutar den som mer komfortabel i sadeln. Hade fina Zorro och Susan som hjälp att ta sig framåt. Dottern Alexandra Älskade veckan med alla fina människor på gården.

Ankie och Pustynia

Ankie och Pustynia

Ankie Gullå


Hejsan hoppsan! Är på mitt andra familjeläger tillsammans med min underbara Elsa. Susan var tydlig med att inte åka häst och ingen gunghäst i galoppen. Jobba på ben- och magmuskler. Lurade med de andra barnen på spökkvällen. Mysigt här!

Alexander och Gera

Alexander och Gera

Alexander Normark


Tjena Jag heter Alex och jag är 5 år. Jag har ridit Gera! Min ledare har varit Agnes, Evve och Dessi men jag rider för Evve. Det bästa på veckan har varit att rida barbacka och hoppa. Det har varit roligt att vara här och jag vill komma tillbaka nästa år!

Alexandra och Krokodyl

Alexandra och Krokodyl

Alexandra Bergstedt


Hej! Jag heter Alexandra och jag har ridit Krocko. Det roligaste i veckan var att hoppa och galoppera och rida barbacka. Han är väldigt snäll och jag hoppas att jag får Dessi, Agnes och Evve nästa år.