Tuva och Tramp

Tuva och Tramp

Tuva Lindblom


Hej! Jag heter Tuva. Jag är 13 år och hyrde Tramp, har också Tramp på läger och ska ta hem honom i Augusti. Jag bor i stuga 6 och har Unn som ledare. Jag går hoppläger v.27. Jag kommer tillbaka nästa år till Grällsta!

Therese och Beny

Therese och Beny

Therese Dragos


Hej, Jag heter Therese och är 12 år. Jag hade Beny och han är en av de bästa hästarna efter min häst Bello. Det är mitt fjärde år. Jag bodde i stuga 6 med Emma, Tuva och Olivia. Jag hade Unn som ledare, hon är en jättebra lärare. Jag kommer 100% igen nästa år. Lina spräckte byxorna och Evve är en jättebra Kioskis. Ta mig fan på att jag kommer tillbaka!

Sunniva och Aramis

Sunniva och Aramis

Sunniva Ellingsen


Hej! Jag heter Sunniva och är 13 år. Detta är mitt femte läger. Jag har ridit Aramis och han är bäst! jag gick på hopplägret v.27 och vi hette Unns underbaraste underbarn och vi hade Unn som ledare. Jag bodde i stuga 10 med min kompis Liza och det var den första stugan haft så det var kul. Jag kommer självklart tillbaka nästa år för Grällsta är ett måste för mig!

Otilia och Rocky

Otilia och Rocky

Otilia Narel


Hej! Jag heter Otilia och är 12 år. Det här är mitt första år på Grällsta. Jag har Rocky och han är världens bästa ponny. Jag bodde i stuga 11 med min kompis Emilia, vi hade Unn som ledare och hon är jättebra! Vår grupp är ”Unns underbaraste underbarn”. Ja, vi är faktsikt underbarn. Jag är nästan 100% säker på att jag kommer tillbaka till det här underbara stället. Grällsta äger!! Det bästa var att jag slog mitt 60cm rekord barbacka.

Liza och Mysza

Liza och Mysza

Liza Svanbom


Hej jag Liza och är snart 13 år. Jag hade Mysza på läger. Hon var jätterolig! Detta är mitt femte läger och ni kan tro mig jag kommer igen! Jag delade stuga 10 med Sune. Sune är världens bästa ska ni veta!<3 I going to brush my teeth is standard! Det bästa på lägret var att rida till sandtaget, hoppa barbacka och gymkanan. Lina spräckte brallorna, vi har haft bästa kioskisarna och Unn toppar alla. Hoppas jag får henne som ledare igen! Kommer sakna alla och stället men jag rider här på vintrarna så jag är tillbaka i Augusti! Är även här typ hela sommaren.. Wow vilken bibel! nu ska jag ge mig. Haaade!!

Emilia och Sonia

Emilia och Sonia

Emilia Nyberg


Hej! jag heter Emilia och har ridit tre hästar under denna vecka… hahah! Jag har ridit Sigge, Edd och nu har jag Socker. Det har inte gått så bra men jag försöker kämpa på. Jag har bott i stuga 11 med Otilia. Jag ramlade av 2 ggr den här veckan på barbackahoppningen. Jag gick på hopplägret!