Elev 2015, Vecka 27 – Sara(3)

Sara Bolander


Hej jag heter Sara och red Hazena. Jag tyckte att det var kul att rida ut och att rida barbacka. Det var lite synd att vi inte fick bada med hästarna. Jag red för Linda.

Elev 2015, Vecka 27 – Tove

Tove Johansson


Hej jag heter Tove och jag är 11 år. Jag red Sigge. Jag tycker att det var roligt med barbacka och hoppning. Jag red för Agnes.

Elev 2015, Vecka 27 – Alice(2)

Alice Fahlen


Hej jag heter Alice och är 12 år. Jag bor på Lidingö i Stockholm. Jag red Tom för Agnes. Det roligaste var att hoppa.

Elev 2015, Vecka 27 – Ellen(1)

Ellen Forsman


Hej jag heter Ellen och jag har haft Dublin. Den här veckan har varit fantastisk, jag hade Linda och Agnes som ledare men Linda som ridlärare. Vi har badat, gosat med valpar, hoppat och det var roligast! Längtar redan tillbaka, kommer nästa år. Då kommer jag önska Dublin för han är bäst! Hejdå!! <3

Elev 2015, Vecka 27 – Emelie(3)

Emelie Hunn


Hej jag heter Emelie och är 12 år. Jag rider på Donna! Det var roligt att rida barbacka och uteritt. Valparna var söta. Linda var min ledare.

Elev 2015, Vecka 27 – Filippa

Filippa Paperin


Hej jag heter Filippa och är 12 år. Jag red Polon, han är jättesnäll. Jag har Linda som ledare. Jag tycker att hoppningen var roligast.

Elev 2015, Vecka 27 – Hanna(6)

Hanna Tolonen


Hej jag heter Hanna, jag har ridit Donn. Jag hade Linda som ledare. Det som har varit roligt har varit att rida barbacka. Det har varit en jättebra vecka.

Elev 2015, Vecka 27 – Harald

Harald Lindell


Hej jag heter Harald och jag är 12 år. Jag bor på Lidingö och jag red Oda för Agnes. Jag har bland annat lärt mig skänkelvikning fast jag behöver träna mycket på det.

Elev 2015, Vecka 27 – Linnea(5)

Linnea Hunn


Hej jag heter Linnea och är 14 år. Jag red på Sina! Jag tycker att det var roligt att rida ut och rida barbacka. Min ledare var Linda.

Elev 2015, Vecka 27 – Neah

Neah Wennlund


Hej jag heter Neah och är 12 år och jag red Goliat. Jag tycker det var roligt att hoppa. Jag red för Agnes.

Elev 2015, Vecka 27 – Oliver(2)

Oliver Hardenborg


Hej jag heter Oliver och är 9 år. Jag har ridit Verona, hon är bäst. Jag har haft Linda som ledare och tycker hoppningen var roligast denna vecka.