Vera och Bass

Vera och Bass

Vera Nilden



Hejsan! Jag heter Vera och var här v.27. jag har ridit bästa ponnyn Bass som lägerhäst. Jag var på hoppläger och red för bästa ledaren Lina! Jag har lärt mig mycket och kommer definitivt komma tillbaka nästa år! Detta är sjätte sommaren jag är här och Grällsta är fortfarande lika härligt. Jag bodde i stuga 9 med Alice, Linnea och Mikkis. Kommer sakna Grällsta och alla kompisar jättemycket men hoppas att jag träffar alla igen! Ha det bra så kanske vi ses nästa sommar! kram!

Sara och Max

Sara och Max

Sara Björk


Hej, Jag heter Sara och hade Max. Jag har haft max innan och veckan har varit superbra. Jag hade Lina som ledare och hon är bra men alltid sen! Jag bodde i stuga 20 och var här vecka 27 med min kompis Felicia!

Olivia och Vieve

Olivia och Vieve

Olivia Josefsson


Hej! Jag heter Olivia och jag red Viva. Hon var jättesnäll och skötte sig bra. Jag hade Lina som ledare och hon är jättebra. Jag bodde i stuga 6… Ses kanske nästa sommar, Bye bye!

Mikaela och Emil

Mikaela och Emil

Mikaela Norström


Hej jag heter Mikkis och är 14 år. Jag var här v.27 och hade Emil och bodde i stuga 9 med Vera, Linnea och Alice. / Mickis

Linnea och Maximus

Linnea och Maximus

Linnea Beck-Friis


Hej! Jag heter Linnea och jag red på Musse. Jag hade bästa Lina som ledare och bodde i stuga 9 med Alice, Mikkis och Vera. Den här veckan har varit jätterolig och har lärt mig massor. Ses nästa sommar! Puss!

Felicia och Figaro

Felicia och Figaro

Felicia Hedlund


Helluuu! Jag heter Felicia och jag red Figaro. Han skötte sig bra. Ledaren vi hade var Lina. Jag och min kompis bodde i stuga 20 v. 27. Vi ses säkert nästa sommar igen. Hadeee!!

Emma och Catch High

Emma och Catch High

Emma Lindblom


Hej! Jag heter Emma och är 16 år, Jag var här vecka 27. Jag har ridit ”Calle” som min lägerhäst men även Zula vid uteritter. Jag var här på hoppläger och hade bästa Lina som ledare. Det var roligt men svårt att sitta upp på en storhäst och jag har lärt mig mycket. Jag har bott i stuga 6 med Tuva, Therese och Olivia. Ses nästa sommar!/ Emma

Alice och Gazela

Alice och Gazela

Alice Vahlberg


Hej! Jag heter Alice och har haft Gazela den här veckan. Jag var här vecka 27 på hoppläger för bästa ledaren Lina. Det här är min tredje sommar här och absolut inte min sista! Jag bodde i stuga 9 tillsammans med Vera, Linnea och Mikkis. Jag har haft en underbar vecka!/ Alice