Vida och Gera

Vida och Gera

Vida Modee


Hejsan Svejsan! Jag heter Vida och är 7 år gammal. Jag red först hästen Evita men den var lite stökig så jag fick rida Gera istället. Hon var supersnäll och blev ”Stallbästis 2014”, jag älskar henne jättemycket. Jag Har lärt mig galoppera och hoppa, och har blivit en bättre ryttarinna. Sten-sax-påse stafett och Maffia var superroligt. Jag har lärt mig att ta hand om hästen och haft jätteroligt. Min ledare var Dessi och var bäst av alla!

Moa och Lili

Moa och Lili

Moa Soderkvist


Hej, Jag heter Moa och jag red Lili och hon var jättefin att rida. Vår grupp heter Dessis dubbla choklader. Jag gick på familjeläger vecka 27. Min ledare heter Dessi och hon var världens bästa ledare. Jag har lärt mig skänkelvikning och bakdelsvändning. Hejdå!

Karin och Ronja

Karin och Ronja

Karin Stahlberg


Hejhej! Jag heter Karin och var med på Grällstas familjeläger vecka 27. Jag har ridit två olika hästar. Först Gera som var lite för stor, så sen fick jag rida bästa Ronja. Jag är åtta år gammal och under veckan hade jag bästa ledaren Dessi. Jag galopperade här för första gången och då hade jag Ronja. Det var superkul och imorgon ska vi hoppa!!! Vår grupp hette Dessis dubbla choklader. Alla på lägret var jättesnälla och har fått 6 nya vänner + Dessi som är Grällstas bästa ledare!

Josefine och Rusalka

Josefine och Rusalka

Josefine Hedlund


Hej jag heter Jossan! Jag är 11 år och har gått på familjelägret v.27. JAg ahr ridit tre hästar, först red jag Listek men han passade inte mig så då testade jag Lili men hon var för liten så resten av veckan så har jag ridit Bästa Rusalka. Jag var på ridläger förra året 2014, då hade jag Dessi och i år fick jag samma ledare Dessi den bästa!
Vår grupp heter Dessis dubbla choklader. Hejdå!!

Johanna och Listek

Johanna och Listek

Johanna Jancke


Hej! Jag heter Johanna och är 8 år. Jag har varit med på familjelägret och har ridit Listek och han är bäst! Jag tycker att Maffian var kul. Vår grupp heter Dessis dubbla choklader. Vi lärde oss att galoppera och jag lärde mig att hoppa! Hejdå!

Alma och Lili

Alma och Lili

Alma Modee


Hej! Jag heter Alma och är 6 år gammal. Jag har varit på Grällsta Ridcenter och under denna tid har jag lärt mig att galoppera. Min häst hette Lili och den är världens bästa ponny. Sten-sax-påse stafett var den roligaste leken under veckan. Alla på lägret var jättesnälla och jag har fått många nya kompisar. Min ledare var Dessi och hon lärde mig många nya saker och hon är den bästa ledare.

Albin och Gera

Albin och Gera

Albin Stahlberg


Hejsan! Jag heter Albin och är 10 år gammal. Jag har deltagit i Grällstas familjeläger vecka 27. ”jag red hästen Gera som blev ”Stallbästis 2014″som är en fux och väldigt snäll. Min ledare detta läger heter Dessi. Den ridgrupp jag red i kallades för ”Dessis dubbla choklader” Vi har lärt oss skänkelvikningar och galopperat mycket på volterna. Enligt Dessi har jag blivit en mycket duktigare ryttare. Dessi är världens bästa ledare, Hejdå!